CHP’nin mahalle kongresinde kavga: Birisinin beli kaydı, diğerinin burnu kırıldı

CHP'nin kongre süreci mahallelerde devam ederken, Ankara’nın Yenimahalle ilçesinin Yeni Batı Mahallesi’nde ayrı liste çıkaran CHP üyesi gençler saldırıya uğradı.

Siyaset 10 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı

CHP’de kongre süreci başladı. Diken’in haberine göre mahalle delegelerini belirlemek üzere devam eden süreçte Ankara’nın Yenimahalle ilçesinin Yeni Batı Mahallesi’nde ayrı liste çıkaran CHP üyesi gençler saldırıya uğradı.
10Haber’e konuşan Yenimahalle Gençlik Kolları İlçe Başkanı, “Biz ilçedeki yönetimden çok rahatsızız. Gençler olarak ayrı liste çıkarmak istedik. Bu mahallede katılımda tüzüğümüzün belirttiği gibi 3/1 çoğunluk sağlanmadığı için arkadaşlarımıza ‘Boksör Ekrem’ adlı Ekrem Boztaş ve 4 kişi saldırdı. Bunlar doğrudan belediye personeli değil, belediyeden beslenen kişiler. Bunlar 18 yaşında bir kız arkadaşımıza vurdular ve o arkadaşımızda bel kayması oldu. Bir de benim kardeşimin burnunu kırdılar” dedi.
CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik ise “Mahallerde seçimler başladı. Yerelde ilçe yönetiminden işleyişten memnun olmayan herkes değişim adına adımlar atıyor. Bu gençlik kolları genel merkezinin, merkezden planladığı bir şey değil. Yereldeki birçok arkadaşımız yerel örgütlerdeki değişim için çalışma yapabilir. Saldırıya uğrayan arkadaşlarımızla olaydan kısa bir süre sonra konuştum. Saldırganlar hakkında gerekli disiplin işlemleri başlatılacak” diye konuştu.

Tunç Soyer, İmamoğlu görüşmesinin detaylarını anlattı: İçime sindiremedim, 'Anlat bir' demek istedimTunç Soyer, İmamoğlu görüşmesinin detaylarını anlattı: İçime sindiremedim, ‘Anlat bir’ demek istedim

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.