Erdoğan canlı yayında rahatsızlandı: Geç başladı, ara verildi, erken bitirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı canlı yayın sırasında rahatsızlandı, yayına apar topar ara verildi. Yayın normal saatinden 1 saat 34 dakika geç başladı ancak gecikmeyle ilgili bir açıklama yapılmadı. Bir de yayın yarıda kesilince Erdoğan’dan “midemi üşüttüm” açıklaması geldi.

Siyaset 26 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kanal 7 ve Ülke TV’nin ortak canlı yayınına katıldı.

Saat 22.00’de başlayacağı duyurulan yayın 23.34’de başladı. Erdoğan canlı yayında gündemi değerlendirirken yayın birden kesildi.

Yayının başlamasından 9 dakika sonra, yani 23.43’te soru soran Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, rejiye “reklam” dedi ve ayağa kalkmaya çalıştı.

O anlarda ekrana “eyvah eyvah” sesi yansıdı ve kameralar Erdoğan’ı göstermeden program birden kesildi.

Program 25 dakikalık aranın ardından yeniden başladı.

Erdoğan, rahatsızlanmasıyla ilgili “Yoğun çalışıyoruz. Ciddi manada midemi üşüttüm. Programı iptal etsek yanlış anlaşılır mı diye düşündük. Sözümüz için geldik. İzleyicilerden helallik isterim” dedi. Erdoğan 10 dakika daha yayında kaldıktan sonra program bitirildi.

Başta Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti lideri Meral Akşener olmak üzere, hem muhalefet hem de iktidar cephesinden çok sayıda siyasetçi sosyal medya hesabından “geçmiş olsun” paylaşımı yaptı.

Siyasetin gerginliği AYM’nin kuruluş törenine yansıdı: Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun elini sıkmadıSiyasetin gerginliği AYM’nin kuruluş törenine yansıdı: Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun elini sıkmadı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.