Erdoğan para dağıtırken eline uzanan kişiye böyle tepki gösterdi: Ayıp ayıp…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağcılar'da katıldığı toplu açılış töreninde çocuklara para dağıtırken, elindeki paraya uzanan kişiye "Dur. Ayıp ayıp" diyerek tepki gösterdi.

Siyaset 4 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı programlarda çocuklara para dağıtmaya devam ediyor. Erdoğan ilk olarak Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu kentlerden Adıyaman’da, çocuklara para dağıtmıştı.

28 Şubat’ta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Adıyaman’a giden Erdoğan, burada yaptığı açıklamada, ‘depremin ilk günlerinde istedikleri çalışmaları yapamadıklarını’ belirterek “helallik” istemişti.

Samandağlı kadınlar yürüdü: Helalleşmek yok affetmek yokSamandağlı kadınlar yürüdü: Helalleşmek yok affetmek yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın deprem bölgesinden para dağıtmasının ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Para dağıtarak ‘insanları acaba yanımıza çekebilir miyiz?’ diye düşünüyorlar. Para ile insan iradesi satın alınır mı! En acılı günde ‘sana para vereceğim’ denilir mi! İnsanlıktan çıkanlar ancak bunu yaparlar. Nasıl bir devlet yönetimi, nasıl bir çürümüşlüktür? Anlamakta zorlanıyorum” diye tepki göstermişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan önceki gün Bağcılar’da bakanlıklar ile Bağcılar Belediyesi’nin yaptığı açılışa katıldı.

Erdoğan, program sonrası Bağcılar ziyareti esnasında yine çocuklara para dağıttı.

Çocuklara 200 TL veren Erdoğan, elindeki paraya bir kişi uzanmaya çalışınca “Dur, ayıp, ayıp” diyerek tepki gösterdi.

Kuşburnundan rezeneye siyasetin çay tarihçesi: Neden bir çay partimiz olmasın!Kuşburnundan rezeneye siyasetin çay tarihçesi: Neden bir çay partimiz olmasın!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.