Erdoğan’dan CHP’ye: İnternet bankacılığı kullanın

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara mitinginde konuştu. CHP'ye para sayma görüntüleri üzerinden yüklenen Erdoğan "İnternet bankacılığı yerine 5-6 kişiye ne gerek var" dedi.

Siyaset 23 Mart 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Başkent Millet Bahçesi’ndeki “Büyük Ankara Mitingi”nde açıklamalarda bulundu. Konuşmasına başlamadan önce Moskova’daki terör saldırısını kınayan Erdoğan “Sözlerimin hemen başında dün Moskova’da gerçekleştirilen terör saldırısı dolayısıyla Rusya hükümetine taziyelerimizi iletiyoruz. Terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Terör kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun kabul edilemez. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Ankara’da ‘yavaşlamalı’ gönderme

Mansur Yavaş döneminde Ankara’nın geri gittiğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan “Mevcut belediye başkanı şu 5 yılda, ne yaptı ya, ne yaptı? Yollarımızın hali ortada. Çöp, çukur, çamur. Bu CHP’nin pratiğidir. İstanbul’da da öyleydi. Onlardan devraldım. Bunlardan artık kurtulalım. 5 yıl boşuna geçti. Onun için 31 Mart çok önemli. Şehrin gerilediğini görüyoruz, biliyoruz. Ankara daha fazla yavaşlamayı daha fazla ataleti kaldıramaz. Nedir bu yavaşlardan çektiğimiz ya. Ankara’yı bir an önce kurtarmak gerekiyor. Ulaşımda çektiğimiz sıkıntı hepimizin malumu. 9 gün sonra sandıkları patlatalım. Bu şehirde eser ve hizmet çağını çok daha güçlü bir şekilde yeniden başlatmak istiyoruz. Kimsenin şahsıyla bir derdimiz yok” diye konuştu.

CHP’ye DEM’den yüklendi

CHP’nin DEM’le ittifak yaptığını belirten Erdoğan “CHP bu seçimlerde yine utana sıkıla adını koyamadıkları kirli bir pazarlığa giriştiler. Ortada kapağını kaldırdıkça sürekli yeni şeyler çıkan bir ‘matruşka ittifakı’ var ve bundan seçmenin haberi yok. Yeni adıyla DEM’e oy veren vatandaşlarımız da CHP’ye gönül veren vatandaşlarımız da bu karanlık ve kirli ilişkiyi içlerine sindiremiyor” dedi.

CHP’ye para sayma görüntüleri üzerinden de yüklenen Erdoğan “Ortaya birde deste deste dolarlar, avrolar çıktı. Şimdi mahkemelerde hesap veriyorlar. Para kulelerinin doğru düzgün izahını yapamadılar. Birine para gönderecekseniz internet bankacılığı yerine 5-6 kişiye ne gerek var” diye ifade etti.

Erdoğan’dan İmamoğlu’nun ‘kazanıyoruz’ sözlerine yanıt: Sosyal medya ne derse desin son sözü sandık söylerErdoğan’dan İmamoğlu’nun ‘kazanıyoruz’ sözlerine yanıt: Sosyal medya ne derse desin son sözü sandık söyler

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.