Fatih Erbakan’dan Bahçeli’ye yanıt: ‘Dedemiz yaşında insan…’

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kendisine eleştirilerine KRT TV ekranlarından yanıt verdi. Erbakan "Babamız hatta dedemiz yaşında bir insan" dedi.

Siyaset 2 Mayıs 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan MHP lideri Devlet Bahçeli’nin eleştirilerine yanıt verdi. Erbakan, Bahçeli’nin yaşından dolayı polemiklere girmeyi uygun görmediğini ifade etti.

KRT TV ekranlarında konuşan Erbakan, Bahçeli’nin kendisi hakkındaki “Soyadının ağırlığını taşımaktan aciz olanların nerede durduğunu, kimlere ve nelere hizmet ettiğini, çıkarları uğruna nasıl da şuur kaybına uğradığını herkes öğrenecektir” sözlerine tepki gösterdi.

MHP liderinin bu sözlerine yaşına gönderme yaparük yanıt veren Erbakan “Bahçeli babamız, hatta belki dedemiz yaşında insan. Karşılıklı atışmaya girmeyi uygun görmüyoruz. Zaten YRP’yi kurarken siyasete nezaket getireceğiz, kavga yerine çözüm üreteceğiz dedik. O nedenle bu konudaki görüşümüz bu yönde” dedi.

Bahçeli, Erbakan için şunları söylemişti:

“Mirasyedilerin Filistin konusunda cephe açıp Türkiye’yi suçlaması, jet yakıtı satıldığını iddia ederek Kürecik sakızı çiğnemeleri, utanç duvarı gibi karşımızdadır. Soyadının ağırlığını taşımaktan aciz olanların nerede durduğunu, kimlere ve nelere hizmet ettiğini, çıkarları uğruna nasıl da şuur kaybına uğradığını herkes öğrenecektir. 3-5 belediye almak, siyasi ikbal ve ihtiraslarını tatmin etmek maksadıyla her türlü kılığa girenleri inanıyorum ki milletimiz hoş görmeyecek, Allah da affetmeyecektir. Ayranları yok içmeye, atla gidiyorlar çeşmeye. Cumhur İttifakını zaafa uğratmak dışında gayeleri yok.”

Görüşmeye çağrılmayan Erbakan’dan sözlü, partisinden fotoğraflı yanıtGörüşmeye çağrılmayan Erbakan’dan sözlü, partisinden fotoğraflı yanıt

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.