HüdaPar Genel Başkanı: Bu meydan Kürtleri inancından uzaklaştırmak isteyenlere bir mesaj

HüdaPar Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da düzenlenen Mevlid-i Nebi etkinliğinde konuştu. Hizbullah terör örgütüyle bağlantılı oldukları tepkilerine yanıt veren Yapıcıoğlu, "Bu meydan kirli algılara çok güzel bir cevap" dedi.

Siyaset 1 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Seçime iki haftadan az zaman kala, Cumhur İttifakı’na katılması ve Ak Parti listelerinden 4 tane milletvekili adayı çıkartması nedeniyle çok tartışılan HüdaPar, Diyarbakır’da büyük bir gövde gösterisi yaptı.

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır’da “Mevlid-i Nebi” programı düzenlendi. Koronavirüs salgını nedeniyle 3 yıldır düzenlenemeyen programa, HüdaPar Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu da katıldı. Geçmişte de çok büyük kalabalıkları topladığı bilinen etkinlik yine hayli kalabalıktı.

HüdaPar’ın yayın organı olarak bilinen Doğru Haber gazetesi başyazarı ve Peygamber Sevdalıları Vakfı onursal Başkanı Mehmed Göktaş, programda konuşma yaptı.

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır’da “Mevlid-i Nebi” programı düzenlendi.

Mehmed Göktaş, “Bir duamız daha var Allah’ım. Bu Selahaddin’in çocuklarını olduğu gibi Kudüs’te beraber olmayı, bu dünya gözüyle Kudüs’e varmayı, Kudüs’ü bir daha almayı, Mescid-i Aksa’yı bir daha almayı Selâhaddin’in çocuklarına bir daha nasip eyle Allah’ım. Dünya gözüyle bize göster diyoruz” diye konuştu.

Peygamber Sevdalıları Vakfı onursal Başkanı Mehmed Göktaş’ın “Mescid-i Aksa’yı bir daha almayı nasip eyle Allah’ım” sözleri dikkat çekti.

‘Kara propagandalara cevap’

HüdaPar Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ise HÜDA PAR mikrofonuna yaptığı açıklamada, partisinin ve Ak Parti’den aday olan milletvekili adaylarının Hizbullah terör örgütüyle bağlantılı olduğu eleştirilerine yanıt verdi.

Zekeriya Yapıcıoğlu “Bu meydan bir mesaj veriyor. Kimlere mesaj veriyor, Kürtleri inancından uzaklaştırmak isteyenlere bir mesaj veriyor. Bizimle ilgili, şu etkinliği düzenleyen kardeşlerimizle ilgili, yapılan kara propagandalara, oluşturulmaya çalışılan kirli algılara da çok güzel bir cevap veriyor” dedi.

HÜDA PAR Barzani ile görüştüHÜDA PAR Barzani ile görüştü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.