Hulusi Akar kışla kuralını bozdu

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar "kışlada siyaset yapılmaz" kuralını bozdu. Deniz Kuvvetleri'ne ait TCG Anadolu gemisinde siyasi değerlendirmelerde bulundu.

Siyaset 23 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Hulusi Akar TCG Anadolu gemisinde siyasi açıklamalarda bulundu.

YeniŞafak gazetesinden Ersin Çelik’e konuşan Hulusi Akar, “Bunlar seçimlerden medet umuyorlar. ‘Bunlar gelecekler bizi kurtaracaklar yoksa biz geberdik’ diyorlar. Türkçesi bu. İşte bu konuda biz de diyoruz ki ey milletimiz, ey vatandaşlarımız siz ne yaparsanız yapın. Kime oy verirseniz verin. Ancak teröristlerle arasına mesafe koymayanlara oy vermeyin. Böyle bir sıkıntı var. Adam utanmadan diyor ki, ‘Abdullah Öcalan’ı bebek katilini çıkaracağım’ diyor. Şunları tahliye edeceğim diyor. FETÖ, PKK, YPG bunları cesaretlendiriyor. Çökmekte olan bir örgüte moral veriyorlar.. Biz de diyoruz ne yaparsanız yapın bunları gömmekte azimliyiz, kararlıyız” dedi.

Daha önce konuşmamıştı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar milletvekili adayı olmadan önce ise Anadolu Ajansı muhabirinin milletvekili adaylığıyla ilgili sorusuna “Şu anda hudut birliğinde yani kışla içindeyiz. Siyasi değerlendirmelerin yapılacağı yerler değil. Zamanı geldiğinde konuşulur” demişti.

Hulusi Akar'a mesaj mı var: Özel kalem müdürünün seçilme şansı epey riskliHulusi Akar’a mesaj mı var: Özel kalem müdürünün seçilme şansı epey riskli

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.