Sosyal medya gece bunu konuştu: İnce, Mahir Ünal görüşmesini doğrulayınca…

Seçimlerde Millet İttifakı’nı destekleyen seçmenlerin, muhalefete muhalefet ettiği gerekçesiyle tepki gösterdiği cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, AK Parti’li Mahir Ünal ile özel bir görüşme yaptığını kabul etti.

Siyaset 4 Mayıs 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı

İktidardan çok muhalefeti hedef almasıyla eleştirilen cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, SözcüTV’de tartışılacak açıklamalarda bulundu.

Millet ittifakını desteklemek için “Babacan ve Davutoğlu ittifaktan çıksın o zaman destekleyeceğim. Cumhurbaşkanı yardımcılığı filan istemiyorum. Hiçbir şey istemiyorum” diyerek şartlarını açıklayan İnce, dün bir videoyla kendisine Kılıçdaroğlu’nu destekleme çağrısında bulunan TİP Genel Başkanı Erkan Baş’a da “Erkan Baş kaale almadığı bir adama neden ‘Destekle’ diyor. Ben de kendisini kaale almıyorum. Ben de ona bir teklifte bulunayım. O da üçüncü bölgede adaylıktan çekilsin bizim adayımızı desteklesin” yanıtını verdi.

İşte Erkan Baş’ın İnce’ye seslendiği o paylaşımı:

Programda gazeteci Uğur Dündar, İnce’ye Millet İttifakı’nı FETÖ ile işbirliğiyle suçluyorsanız belge çıkarmalısınız” dedi.

Programda en çok tartışılacak cevap ise İnce’nin AK Parti’li Mahir Ünal ile özel görüşme yaptığı iddiasını doğrulamasıydı.

Sosyal medyada kulis bilgisi paylaşan bazı hesaplar, Muharrem İnce’nin Mahir Ünal ile bir ofisinde 6 saat boyunca görüştüğü iddiasını gündeme getirmişti.

İnce dün, “Mahir Ünal ile tabii görüştüm. Elbistan’da bir kişi ziynet eşyam var benim dedi. Ben de Mahir Ünal’ı aradım hemen. Beraber grup başkan vekilliği yaptım. 6 saatlik bir görüşmem yok” dedi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.