Sinan Oğan yarıştan çekilmiyor

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesinin ardından ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın da adaylıktan çekileceği iddiaları gündeme geldi. Sinan Oğan “Sayın Erdoğan ve Sayın Kılıçdaroğlu bizim çekilmemizi falan beklemesin. Böyle bir şey asla yok” dedi.

Siyaset 12 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildi. Muharrem İnce’nin çekilme kararından sonra sosyal medyada Sinan Oğan konuşulmaya başlandı.

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’ın bugünkü Antalya programının iptal edildiği ve Ankara’da olacağı iddia edildi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilmesinin ardından ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ın da adaylıktan çekileceği iddiaları ile ilgili, “Sinan Oğan’ın cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiği iddiaları yalandan ibarettir” açıklamasını yaptı.

Seçime sayılı günler kala sosyal medyanın kazananı Kılıçdaroğlu, takipçisi azalan tek aday İnceSeçime sayılı günler kala sosyal medyanın kazananı Kılıçdaroğlu, takipçisi azalan tek aday İnce

Sinan Oğan ise dün akşam konuk olduğu Fatih Altaylı’nın sunduğu Habertürk’teki Teke Tek programında, “Sayın Erdoğan ve Sayın Kılıçdaroğlu bizim çekilmemizi falan beklemesin. Böyle bir şey asla yok” dedi.

Oğan, “Biz bırakın çekilmeyi ikinci tur için iddiamızı sürdürüyoruz. Son iki üç gün içerisinde yaşadığımız hadiseler bizi ikinci turun ortağa haline getirmiştir. Ben de diyorum ki biz büyük sürpriz yapacağız Türk siyasetinde” diye konuştu.

İnce çekildi: Kılıçdaroğlu ‘Ruslar'ı, Erdoğan ise Kılıçdaroğlu’nu suçladıİnce çekildi: Kılıçdaroğlu ‘Ruslar’ı, Erdoğan ise Kılıçdaroğlu’nu suçladı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.