Seçime günler kala kan aktı: Parti üyesini bıçakladılar, tanıtım çadırını yaktılar

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ,İstanbul Kartal'da partisinin seçim çadırının yakıldığını, Ankara Etimesgut'ta ise bir partilinin pankartlarını indiren kişiler tarafından bıçaklandığını duyurdu.

Siyaset 13 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

31 Mart yerel seçimlerine günler kala siyasi rekabetin yerini şiddete bıraktığı olaylara tanık oluyoruz. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medya hesabından İstanbul’un Kartal ilçesinde partisinin seçim çadırının yanması görüntülerini paylaştı.

Ankara’da da bir partilinin pankartı indirmek isteyenlerce bıçaklandığını duyuran Özdağ o görüntüleri şu ifadelerle paylaştı:

“İstanbul’da Zafer Partisi’nin pankartlarına sistemli olarak saldırı yapılıyor. Dün gece ise Kartal’da parti çadırımız ateşe verildi. Ankara Etimesgut’ta arkadaşımız pankartlarımızı indirenler tarafından bıçaklanıyor, Kartal’da çadırımız yakılıyor. Bütün tahrik çabalarına soğukkanlı şekilde cevap vererek yola devam edeceğiz.”

Yerel seçime biraz estetik gelmesine bile tahammül edemedilerYerel seçime biraz estetik gelmesine bile tahammül edemediler

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.