İYİ Parti de kan kaybı sürüyor: Gökhan Zan da gitti

6 Şubat depremlerinin sonrasında Hatay için seferber olan eski futbolcu Gökhan Zan İYİ Parti’den istifa etti: 'Hatay’ın sesini Meclis’te duyurmak istemiştim ama olmadı.'

Siyaset 28 Aralık 2023
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

Art arda istifalarla sarsılan İYİ Parti’den göz önündeki isimlerden biri daha çekildi. Eski futbolcu Gökhan Zan İyi Parti’den istifa etti. Gökhan Zan sosyal medyadan yayınladığı mesajda “Bilindiği üzere siyasete girme nedenim Hatay’a destek olabilmek, deprem gibi ağır bir felaketin ardından Hataylı kardeşlerimin sesini Meclis’te duyurabilmekten ibaretti. Gelinen noktada siyaset arenasında bunun pek de mümkün olmadığını görmemden hareketle İyi Parti’den istifa ediyorum” dedi.

Akşener’e ve oy verenlere teşekkür

İyi Parti bünyesinde bulunduğu süre zarfında partinin kuruluş ülkelerine uygun hareket ettiğini söyleyen Zan partisinden helallik istedi.

Son seçimlerde İyi Parti Hatay milletvekili adayı olan ancak seçilemeyen Zan siyaset yaptığı sürede kendisine destek verenlere de teşekkür etti:

“Seçim döneminde oylarıyla beni yalnız bırakmayan, takdirleriyle yücelten, tecrübeleriyle beni cesaretlendirerek yol gösteren başta Sayın Meral Akşener olmak üzere İyi Parti’nin tüm değerli büyüklerine ve yöneticilerine, en zor anlarımda elimi bırakmayan Türk halkına teşekkür ediyorum.”

İYİ Parti'de Çanakkale çıkmazı: Makam dağıtma suçlaması, komplo cevabıİYİ Parti’de Çanakkale çıkmazı: Makam dağıtma suçlaması, komplo cevabı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.