Kılıçdaroğlu, Davutoğlu ile görüştü: Gündem yerel seçimler

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi lideri Davutoğlu ile CHP Genel Merkezi’nde bir araya geldi. Basına kapalı yapılan görüşme yaklaşık 1 saat sürdü. 10Haber’e konuşan Gelecek Partili Temurci, yerel seçimlere kadar iş birliğini büyütmek için diğer parti liderleriyle de görüşüleceğini belirtti.

Siyaset 20 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Merkezi’nde bir araya geldi.

Davutoğlu, 17 Temmuz’da ÖTV artışlarının ardından benzine gelen zamlar üzerine, seçim öncesi bir arada bulunan Millet İttifakı’nın liderlerini arayarak ortak tavır için görüşmüştü. Kılıçdaroğlu’nu ziyaretinin ana başlığının da zamlar olduğu öğrenildi.

10Haber’e konuşan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci , Meclis’te Saadet Partisi ile yaptıkları iş birliğini büyüterek  yerel seçimlere taşımak istediklerini ve bu konuda gerekli adımları atacaklarını belirtti.  Temurci, Davutoğlu’nun yerel seçimler öncesi siyasi partilere ziyaretlerini sürdüreceğini belirtti.

Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na Özdağ sorusuDavutoğlu’ndan Kılıçdaroğlu’na Özdağ sorusu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.