Memleket Partisi’nin il binası çalındı!

Muharrem İnce'nin lideri olduğu Memleket Partisi'nin Malatya İl Başkanlığı binası olarak kullandığı çadır çalındı. Parti'nin sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşım yapıldı.

Siyaset 4 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı

Genel Başkanlığı’nı Muharrem İnce’nin yaptığı Memleket Partisi, 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin ardından Malatya’da İl Başkanlığı binası olarak çadır kullanıyordu. Parti’nin Malatya İl Başkanlığı olarak kullandığı çadırın çalındığı öğrenildi.

Polis ekiplerinin yoğun mesaisiyle bulunan çadır yerine koyulurken, partiden konuya ilişkin açıklama yapıldı.

Malatya Söz adlı yerel bir sitenin haberine göre partinin, Abdullah Gül Parkı’nda kurulan çadırında faaliyetlerini yürüten Malatya Memleket Partisi İl Başkanı Benay Turfanda Çinkılıç, konuya ilişkin şöyle konuştu: “Konteyner ayarlamak istedik ama olmadı. Öyle bir bütçemiz olmadı. Seçim dönemiydi zaten, hemen çadırımızı kurup standımızı açtık. Hatta çadırımız bir kere çalındı. Emniyetten arkadaşların ilgilenmesi neticesinde bulduk. Şartlar şu anda bunu gerektiriyor, memnunuz, yapacak bir şey yok. Malatya’da bir yer tutmak çok mu zor? Diye yorum alıyoruz. Evet, burada sağlam ve uygun bir yer bulmak çok zor. Hem kiralar fahiş miktarda, hem de sağlam bir yer bulmak öyle kolay değil. İnsanlar başını koyacak yer bulmazken bizim böyle bir yere geçmemizin mümkünü yok. Diğer partiler gibi çok zengin değiliz.”

Memleket Partisi MYK'sı seçim için toplandı: Destek açıklaması olmayacakMemleket Partisi MYK’sı seçim için toplandı: Destek açıklaması olmayacak

 

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.