Dursun Özbek misafiri eli boş göndermedi: Murat Kurum’a açık destek

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe spor kulüplerini ziyaret etti. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Kurum'un adaylığı için "İstanbul için bir şanstır" dedi.

Siyaset 17 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe spor kulüperini ziyaret etti. Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Murat Kurum’a açık destek verdi.

‘İstanbul için bir şans’

Galatasaray Başkanı Özbek Murat Kurum’un adaylığı  için “Sayın bakanın İstanbul için bir şans olduğundan, faaliyetlerini özellikle İstanbul’un ihtiyaçları çerçevesinde sürdüreceğinden ben son derece eminim” dedi.

İstanbul’u bir spor şehri yapmak istediklerini söyleyen Kurum tuttuğu takımın sorulması üzerine “Ben İstanbul’un tüm kulüplerinin taraftarıyım” yanıtı verdi.

Murat Kurum ve Dursun Özbek

Şampiyonluk yorumu

Murat Kurum Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki şampiyonluk yarışı üzerinden birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kurum “İki başarılı kulübümüz dişe diş mücadele gerçekleştiriyor. İnşallah hak eden kazansın diyoruz. Birliğimizi ve beraberliğimiz hep birlikte koruyacağız” dedi.

Murat Kurum Kurum Galatasaray’dan önce Tüpraş Stadı’nda Beşiktaş Spor Kulübü yöneticileriyle de bir araya geldi.

Kulüp Başkanı Hasan Arat ve yöneticilerce karşılanan Kurum’a Cumhuriyet’in 100, Beşiktaş Spor Kulübü’nün ise 120. yılı sebebiyle tasarlanan, isminin yazılı olduğu 34 numaralı 2023-2024 sezonu formalar hediye edildi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Arat Murat Kurum’un ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek kendisine seçim yarışında başarı diledi.

Hasan Arat ve Murat Kurum

Ali Koç: Çetin bir seçim süreci başlıyor

Murat Kurum’un son durağı Kadıköy oldu. Murat Kurum’un Fenerbahçe ziyaretinden sonra Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç çetin bir seçim sürecinin başladığını belirterek “Güzel bir yarış olsun. Hepimiz kendi imkanlarımız çerçevesinde deprem bölgesinde güzel işler yaptık. Çadırlar, sonra konteyner kentler, şimdi kalıcı konutlar. Bu acının birinci yıldönümü 20-21 gün sonra. O hafta maçları takiben mümkünse 5 Şubat’ta İstanbul’daki büyük takımların veteranları ve futbolu yeni bırakmış ülke çapında tanınan oyuncularla güzel bir turnuva, etkinlik yaparak elde edilecek geliri deprem bölgesine aktarmak istiyoruz” dedi.

Murat Kurum’un açıklamasından öne çıkanlar ise şöyle:

“Göreve geldiğimizde takımlarımızla çok büyük bir uyum içinde, ahenk içinde güle oynaya maça gideceğimiz ve oradan zevk alacağımız, huzur duyacağımız maçları yapmış olacağız. İstanbul’umuzu bu manada yeni statlarıyla, spor merkezleriyle şehrin her yerine yayılan spor alanlarıyla donatıyor olacağız.”

Rade Krunic: Bir an önce Fenerbahçe'ye gelmek istedimRade Krunic: Bir an önce Fenerbahçe’ye gelmek istedim

 

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.