Siyasi liderlerin bayram programları belli oldu

Türkiye, Kurban Bayramı'nı karşılamaya hazırlanırken siyasi parti genel başkanlarının bayram programları belli oldu. Buna göre Erdoğan bayramı Ankara'da, Özgür Özel ise memleketi Manisa'da geçirecek.

Siyaset 14 Haziran 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
Siyasi parti liderlerinin programı belli oldu

Türkiye, Kurban Bayramı’nı karşılamaya hazırlanırken siyasi liderlerin bayram programları da belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayramı Ankara dışında karşılayacak ve ailesiyle geçirecek. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bayramda ailesiyle memleketi Manisa’da olacak.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kurban Bayramı’nı Ankara’da geçirecek. İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ise bayramda Ankara’da bulunacak.

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları Oruç ve Tuncer Bakırhan bayram boyunca belediye ziyaretleri yapacak.

Liderler bayramda depremzedelerle bir araya gelecekLiderler bayramda depremzedelerle bir araya gelecek

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici bayramı Eskişehir’in Günyüzü ilçesi Gecek mahallesinde, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ise memleketi Afyonkarahisar’da karşılayacak.

Bayramda Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Ankara’da, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu İstanbul’da bulunacak.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal Kurban Bayramında İzmir’de olacak. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ise bayramı memleketi Yalova’nın Elmalık köyündeki evinde geçirecek.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in bayramda Ankara’da olması beklenirken, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bayramda Muğla’nın Datça ilçesinde olacak.

Depremde yakınları 'kayboldu', bayramda ziyaret edebilecekleri bir mezar bile yok: 'Unutulduk'Depremde yakınları ‘kayboldu’, bayramda ziyaret edebilecekleri bir mezar bile yok: ‘Unutulduk’

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.