Tepkilerin odağındaki Abdüllatif Şener’den halay videosuyla yanıt

Seçimde CHP'den milletvekili adayı gösterilmemesinin ardından istifa eden ve CHP’ye de Kılıçdaroğlu’na da oy vermediğini açıklayarak tepkileri üzerine toplayan Abdüllatif Şener, eleştirilere verdiği yanıta halay videosu ekledi.

Siyaset 19 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

Milletvekili adayı gösterilmediği için 5 yıl siyaset yaptığı CHP’den istifa eden ve 14  Mayıs’taki seçimlerin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için “O seçilirse o vaatlerin hiçbiri gerçekleşmez” açıklaması yapan eski Ak Partili Abdullatif Şener, muhalif seçmenden tepki toplamaya devam ediyor.

Şener, son olarak HalkTV’de katıldığı bir canlı yayında Mayıs seçimlerinde CHP’ye de Kılıçdaroğlu’na da oy vermediğini açıklamış ve siyasette omurga tartışmasının başlamasına vesile olmuştu.

Bu açıklamalarla tepki çeken Abdüllatif Şener, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Şener, katıldığı bir düğünde halay çektiği görüntüleri paylaşarak, kendisine gelen tepkilere yönelik açıklama yaptı.

‘Hezimet yakın’ deyip düğün görüntüleri koydu

Şener Twitter hesabından katıldığı bir düğünün görüntülerini paylaşarak, kendisine gelen eleştirilere yönelik şu ifadeleri kullandı:

“İki gündür Mardin Kızıltepe’deyim. Düğünde ve sokaklardayım. Görünen o ki; kendi seçim hatalarını unutturmak için, oy verdin vermedin üzerinden kamikaze saldırıları yapan medya trollerinin halkta karşılığı yok. CHP’yi önümüzdeki belediye seçimlerinde hezimete sürüklüyorlar.”

Şener, ilk seçimde Kılıçdaroğlu’na oy vermediğini söylemiş, ikinci seçimde de geçersiz oy attığını ifade etmişti. Ancak Şener’in oy kullandığı sandıktan geçersiz oy çıkmamıştı.

 

https://twitter.com/senerabdullatif/status/1670339492639588352

 

Şener’in sözleri ortalığı karıştırdı: Hangi arkadaşımızı yerinden ettiyse özür borcumuz varŞener’in sözleri ortalığı karıştırdı: Hangi arkadaşımızı yerinden ettiyse özür borcumuz var

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.