Tümgeneral ile vali AK Parti seçim toplantısında

Şırnak'ın İdil ilçesinde belediye başkan adayı olan İlkbalhan Haznedar'ın seçim çalışmalarına İl Valisi Cevdet Atay ile İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Murat Bulut da katıldı.

Siyaset 1 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Şırnak Valisi Cevdet Atay ile İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Murat Bulut AK Parti İdil belediye başkan adayı İkbalhan Haznedar'la birlikte.

Yerel seçimlere kısa süre kala adaylar ziyaretlerini ve halk buluşmalarını hızlandırdı. Şırnak’ın İdil ilçesinde AK Parti’den belediye başkan adayı olan İkbalhan Haznedar da seçim çalışmalarını sürdürüyor. Ancak yalnız değil. Ona Şırnak’tan İdil’e giden İl Valisi Cevdet Atay ile İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Murat Bulut da eşlik ediyor.

 

Esnaf turuna çıkan bu üç kişi; Bulut, Atay ve Haznedar çarşıda birlikte dolaşarak esnaflarla sohbet edip AKP’li adaya oy verilmesi için esnaf ziyaret etti. Daha sonra da AK Parti Gençlik Kolları tarafından organize edilen gençlik buluşmasına katılıp halkla da buluşturlar.

AK Parti’li belediye başkan adayı İkbalhan Haznedar Şırnak’ın bilinen aşiretlerinden Keçan aşiretine mensup. Sözcü’nün haberine göre; kamu ihalelerine giren İkbalhan Haznedar’ın, kardeşleriyle mal varlığının paylaşımı konusunda yaşadığı husumetten dolayı Miroğlu olan soyadını Haznedar olarak değiştirdi.

Jandarma komutanına küfreden AK Partili aday pişman da olmadı: Hak ettiJandarma komutanına küfreden AK Partili aday pişman da olmadı: Hak etti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.