Üç çocuğunu ve eşini katleden baba hastanede öldü

İstanbul Beyoğlu’nda üç çocuğunu ve eşini öldürüp intihar eden Özgür Nayman tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Vahşeti sosyal medyadan önceden duyuran babanın kokain kullandığı, aileler arasında sorun yaşanmasına sebep olduğu anlaşıldı.

Gündem 20 Kasım 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

İstanbul Beyoğlu’nda aile için tartışma katliamla sonuçlanmış, üç çocuğunu ve eşini vuran Özgür Nayman aynı silahla intihar etmişti. Nayman tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Beyoğlu Hacıahmet Mahallesi’nde geçen pazar günü saat 18.30 sıralarında meydana gelen olayda bir evden silah sesleri gelmesi üzerine durum polise bildirilmişti.

Polis ekipleri hızla olay yerine gitmiş, daireye çıktıklarında dehşet verici bir manzarayla karşılaşmıştı. Üçü çocuk toplam beş kişiyi kanlar içinde yerde yatarken gören polis ekipleri ağır yaralı 33 yaşındaki Özgür Nayman’ın sağlık ekiplerince Taksim’de özel bir hastaneye kaldırılmasını sağlamıştı.

Beyoğlu’nda dehşet gecesi: Tüm ailesini yok ettiBeyoğlu’nda dehşet gecesi: Tüm ailesini yok etti

Yaşanan olaydan kısa süre sonra dehşetin ayrıntıları ortaya çıktı. Emniyette “ateşli silahlar kanununa muhalefet”, “uyuşturucu madde ticareti”, “uyuşturucu madde kullanmak” ve “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından toplam  yedi kaydı olan Özgür Nayman eşi Sevilay Nayman’la(40) çocukları 9 yaşındaki Özgür Buğra, 7 yaşındaki Hezdar Alaz ve dört yaşındaki Çınar Ali’yi öldürmüş, ardından aynı silahı başına doğrultup intihar girişiminde bulunmuştu. Nayman olaydan önce sosyal medya hesabından “Eşimi ve çocuklarımı da çok sevdiğim için onları da bu yalan dünyadan kurtarmak istiyorum” diye yazmıştı.

Sağlık ekiplerince ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Özgür Nayman yaklaşık bir hafta süren müdahale ve tedaviye rağmen hayatını kaybetti. Aile üyelerinden hayatta hiç kimse kalmadı.

Yatak odasında kokain bulunmuştu

Olayla ilgili çok yönlü soruşturma devam ederken yeni detaylar ortaya çıkmıştı. Olay sonrası evde saatlerce inceleme yapan polis ekipleri yatak odasında kokain bulmuş, Özgür Nayman’ın da kokain etkisinde olduğu ortaya çıkmıştı.

Soruşturmayı sürdüren polis Nayman ve eşinin aileleri arasında bir süredir husumet olduğu, sık sık tartıştıkları, Özgür Nayman’ın çalışmaması ve uyuşturucu madde kullanması nedeniyle her iki aile arasında sorunlar yaşandığı bilgisine ulaşılmıştı. Olay sonrasında evin önüne gelen çiftin ailelerinin yine birbirlerini suçlayarak tartıştığı öğrenildi.

Boşanma katliamı: Eşini ve baldızını sokak ortasında öldürüp intihar ettiBoşanma katliamı: Eşini ve baldızını sokak ortasında öldürüp intihar etti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.