Yeniden Refah yerel seçimler için düğmeye bastı: Aday adaylığı başvurularını alıyoruz

Yerel seçimlere 81 ilde kendi adaylarıyla gireceğini daha önce ilan eden Yeniden Refah Partisi hazırlıklara başladı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Bütün il ve ilçe teşkilatlarımızla ve genel merkezimizde aday adaylığı başvurularını da şu anda alıyoruz" dedi.

Siyaset 26 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

Yerel seçimlere 81 ilde kendi adaylarıyla gireceğini daha önce açıklayan Yeniden Refah Partisi, adaylarını belirlemek için düğmeye bastı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı Tayyip Erdoğan’ı destekleyen YRP’nin yöneticileri, yerel seçimlerde potansiyellerini görmek istediklerini sık sık dile getiriyor.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Malatya’ya geldi.

Ak Parti’den Yeniden Refah’a teklif: Gelin, Cumhur İttifakı’na katılınAk Parti’den Yeniden Refah’a teklif: Gelin, Cumhur İttifakı’na katılın

Burada depremzedeler ile görüşen Erbakan, daha sonra gazetecileri ziyaret etti. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fatih Erbakan, belediyecilik denilince akıllara Milli Görüş’ün geldiğini söyledi.

 

1994 yılındaki ruhu yeniden getirebilmek için 31 Mart seçimlerine büyük bir gayretle hazırlandıklarını ifade eden Fatih Erbakan, şöyle dedi:

“İnşallah belediyecilikte, belediyelerimizde tertemiz yeni bir sayfayı açmak ve ahiret öncelikli siyaset yapan, makam için, rakam için, mevki için, koltuk için değil Allah rızası için çalışan kadrolarımızla bu efsane hizmetleri yeniden gerçekleştirmek üzere çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Malatya’da da inşallah aday göstereceğiz. Hem ilçelerde, hem büyükşehir belediyesinde.

Diğer illerimizde de aynı şekilde. Şu andaki hazırlığımız tüm il ve ilçelerde, beldelerde Yeniden Refah Partisi adaylarıyla seçime gitme yönünde. Bu doğrultuda bütün il ve ilçe teşkilatlarımızla ve genel merkezimizde aday adaylığı başvurularını alıyoruz. İnşallah ülkemiz, milletimiz ve partimiz için hayırlı olur.”

Yeniden Refah'tan Ak Parti’ye salvolar:  Halkın yüzde 45’i açYeniden Refah’tan Ak Parti’ye salvolar: Halkın yüzde 45’i aç

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.