17’lik kahraman Kasımpaşa’yı kurtardı

Süper Lig'in alt sırlarını yakından ilgilendiren maçta Kasımpaşa, İstanbulspor'u 17 yaşındaki Yasin Özcan'ın golüyle 1-0 yendi ve puanını 40 yaparak rahat bir nefes aldı. İstanbulspor ise 35 puanda kaldı.

Spor 21 Mayıs 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Takım arkadaşları, Yasin Özcan'a attığı golden sonra büyük sevgi gösterdi.

Küme düşme bölgesinin gözü bu maçtaydı. Geçen hafta Sivasspor’u deplasmanda yenen Kasımpaşa, İstanbulspor’u konuk ediyordu. İki taraf da küme düşme stresi yaşıyordu. Bu da oyuna yansıdı. Ne Kasımpaşa ne İstanbulspor oyunda üstünlük kuramadı. Girilen nadir pozisyonlar ise değerlendirilemedi.

Fenerbahçe ve Batshuayi şeytanın bacağını kırdıFenerbahçe ve Batshuayi şeytanın bacağını kırdı

İkinci yarı aynı şekilde başladı. Ta ki Kasımpaşa’nın 17 yaşındaki sol beki Yasin Özcan takımını öne geçirene kadar. Hajradinovic’in pasında rakibinden güzel sıyrıldı ve sol ayağıyla yaptığı sert vuruşla topu ağlara gönderdi. Başakşehir’e karşı Süper Lig’de ilk golünü atan Yasin Özcan aynı sevinci ikinci kez yaşamış oldu. Son 10 dakikada İstanbulspor baskısını arttırdı. Kasımpaşa kontratak fırsatları buldu. Ancak pozisyonlar değerlendirilemedi. 1-0’lık galibiyetle Kasımpaşa puanını 40’a çıkardı ve 10’uncu sıraya yükseldi. İstanbulspor ise 35 puanla 15’inci sırada.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.