3 büyüklere ceza, İsmail Yüksek’e sevk

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a para cezası verdi. Fenerbahçeli İsmail Yüksek ise Galatasaray derbisi öncesi açıklaması için PFDK'ya sevk edildi.

Spor 9 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
"Bu lig, bu sezon birçok şaibelerle oldu" diyen İsmail Yüksek PFDK'ya sevk edildi.

PFDK, Süper Lig’de oynanan maçlarda yaşanan disiplin ihlalleri gerekçesiyle Galatasaray’a 468 bin 500, Fenerbahçe’ye 225 bin, Beşiktaş’a 310 bin lira para cezası verdi. Kurul ayrıca, Konyaspor idarecisi İbrahim Şahin’e 11 gün hak mahrumiyeti ve 25 bin lira para cezası, Kayserispor’a 56 bin, MKE Ankaragücü’ne 246 bin, Kasımpaşa’ya 175 bin, Giresunspor’a 125 bin, Ümraniyepor Teknik Direktörü Mustafa Er’e de 1 maçtan men ve 26 bin lira para cezası uyguladı.

Fenerbahçe isyan etmişti: O hakemler dinlendirilecekFenerbahçe isyan etmişti: O hakemler dinlendirilecek

İsmail Yüksek PFDK’ye sevk edildi

TFF Hukuk Müşavirliği, Süper Lig’den 4 kulüp ve Fenerbahçeli futbolcu İsmail Yüksek’i PFDK’ya sevk etti. TFF’den yapılan açıklamaya göre Giresunspor, Beşiktaş ve İstanbulspor çirkin ve kötü tezahürat, Konyaspor da hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkındaki açıklamalar nedeniyle disipline gönderildi. Fenerbahçeli futbolcu İsmail Yüksek de yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalardaki sportmenliğe aykırı hareketi gerekçesiyle PFDK’ye verildi. İsmail Yüksek, “Bu lig, bu sezon birçok şaibelerle oldu. Sportif gerçekliğine baktığımızda hak edilen bir şampiyonluk olduğunu düşünmüyorum” demişti.

Alma İrfan Can Eğribayat’ın ahını! Giresunspor...Alma İrfan Can Eğribayat’ın ahını! Giresunspor…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.