Abdullah Avcı’dan genç kaptana ziyaret

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı İstanbul'da ameliyat edilecek 15 Yaş Altı Takımı kaptanı Alperen Çakıroğlu'nu ziyaret etti.

Spor 10 Ocak 2024
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Avcı'dan genç futbolcuya moral ziyareti.

Abdullah Avcı sakatlığı nedeniyle ameliyat olacak olan 15 yaş altı takım kaptanını ziyaret etti. Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamaya göre Avcı Maslak’ta tedavi gören ve menisküs ameliyatı olacak Alperen Çakıroğlu’na moral ve motivasyon ziyareti yaptı. Çakıroğlu’nun tedavi ve iyileşme süreciyle ilgili bilgi alan Avcı genç oyuncuyla futbol sohbeti yaptı.

Avcı genç futbolcuya A takımın durumunu sordu ve daha hızlı öne gidebilecekleri yanıtı aldı. Önde kimsenin olmadığı senaryoda yapması gerekeni soran Avcı’ya Çakıroğlu “O zaman top bizde kalacak” yanıtı verdi. Avcı da bunun üzerine gülerek “Doğru cevap verdi. Ben bunu bizim orada anlatamıyorum. Bir buçuk sene ligin en fazla dikine pas atan takımıydık. Şampiyon olduk, ikinci sene de öyle. Anlatamıyoruz, yan pas diyor. Dikine atabilmen için yan yapman lazım” dedi. Deneyimli isim genç futbolcuya tedavisinin hızlıca sona ermesini dileyerek hastaneden ayrıldı.

Icardi, Trabzonspor maçında sahadaIcardi, Trabzonspor maçında sahada

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.