Acun Ilıcalı’nın ricası üzerine transferden çekilen Samsunspor bin pişman

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de forma giyen Jaden Philogene performansıyla göz dolduruyor. Son maçta attığı golle gündeme oturan İngiliz futbolcu sezon başında rica üzerine transferden çekilen Samsunspor'u pişman etti.

Spor 15 Şubat 2024
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Yüksel Yıldırım Acun Ilıcalı'yı kıramadı, Samsunspor önemli bir futbolcudan oldu.

Hull City’nin sezon başında Aston Villa’dan 5.8 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Jaden Philogene, Rotherdam United karşısında attığı enfes golle sosyal medyanın gündemine oturdu. Üst üste çalımlar sonrası rabona vuruşuyla topu filelere gönderen 22 yaşındaki İngiliz, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’ı pişman etti.

Acun yapma dedi, biz de çekildik

Karadeniz temsilcisinin başkanı Yüksel Yıldırım sezon öncesi her konuda anlaşmaya vardığı Jaden Philogene transferinden vazgeçiş sürecini anlattı. “Premier Lig’den 2 oyuncu ile anlaşmıştım ama Acun Ilıcalı aldı. Bana ‘Abi yapma’ dedi. Biz de o transferden çekildik.”

Başkanımız sağ olsun

Philogene’in Hull City’ye transferini anlatan Ilıcalı “Samsunspor transfer yapacaktı, Yüksel başkanı aradım, dedi ki ‘Acun sonuna kadar destekliyoruz seni’. Başkanımız sağ olsun, yarın öbür gün onlar da bizden bir şey istese, biz de aynı şekilde yaklaşacağız” dedi.

Bu sezon Hull City formasıyla Championship’te çıktığı 17 maçta sekiz gol beş asistle oynayan İngiliz kanat oyuncusunun eski kulübü Aston Villa tarafından 15 milyon euroya geri alma maddesi bulunuyor.

Yayın ihalesi kavgayı unutturdu... Saran, beIN'i geçti!Yayın ihalesi kavgayı unutturdu… Saran, beIN’i geçti!

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.