Ahmetcan Kaplan bir ilki yaşıyor, Ajax kazanıyor

Trabzonspor'dan Ajax'a transfer olan ancak sakatlığı nedeniyle uzun süre forma giyemeyen stoper Ahmetcan Kaplan Hollanda ekibiyle ilk defa 11'de sahaya çıktı. Ajax bu karşılaşmada Utrecht'i 2-0 yendi.

Spor 4 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Ajax'ta Ahmetcan bir ilke imza attı.

Ajax’ın Hollanda Ligi Eredivise’deki yükselişi devam ediyor. 24. hafta mücadelesinde Utrecht’i ağırlayan ekip 39. dakikada Brian Brobbey ve 77. dakikada Kenneth Taylor’ın golleriyle sonuca gitmeyi başardı. Ev sahibi takımda 83. dakikada Devyne Rensch kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Ajax bu galibiyetle puanını 39’a çıkardı ve beşinci sırada yer aldı. 32 puanda kalan Utrecht ise sekizinci basamakta.

Ağustos 2022’de Trabzonspor’dan 9,5 milyon Euro bonservis bedeliyle Ajax’a transfer olan Ahmetcan Kaplan ilk kez 11’de forma giydi. 21 yaşındaki büyük potansiyel Aralık 2022’de sol dizinden ciddi bir sakatlık geçirdi ve ameliyat oldu. Genç isim çok uzun süre sahalardan uzak kaldıktan sonra Ajax A Takım formasını geçen hafta oynanan Alkmaar maçında giymişti.

Sporda pazar mesaisinin getirdikleri... Futbol, voleybol, basketbol...Sporda pazar mesaisinin getirdikleri… Futbol, voleybol, basketbol…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.