Ajax ve Ahmetcan U-21’e gideceğini biliyormuş!

Semih Kılıçsoy ile birlikte A Milli Takım'dan U-21 takımına gönderilen Ahmetcan Kaplan ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Söylenene göre Semih'e ve Beşiktaş'a verilmeyen haber Ahmetcan ve kulübü Ajax'a önceden verilmiş.

Spor 27 Mart 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Ahmetcan Kaplan'a A Milli Takım kampından U-21'e gönderileceği önceden söylenmiş.

Semih Kılıçsoy’un ani bir kararla A Milli Takım kampından U-21 takımına gönderilmesi büyük yankı uyandırmıştı. Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar’ın açıklamaları sonrası siyah-beyazlılar Semih’e mobbing uygulandığını ve alınan kararı şaşkınlıkla karşıladıklarını ifade etmişlerdi. Semih Kılıçsoy ile birlikte aynı anda A Milli Takım kadrosundan U-21 kadrosuna gönderilen Ahmetcan Kaplan ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

NTVSpor’un haberine göre Ahmetcan Kaplan ve kulübü Ajax’a genç stoperin üç gün A Milli Takım kampında bulunacağı, ardından da U-21 kadrosuna gönderileceği bilgisi önceden verilmiş. Beşiktaş kulübü ve futbolcusu Semih Kılıçsoy’a yapılmayan bilgilendirmenin Ahmetcan ve Ajax’a yapılması kafalarda soru işareti yarattı. Konuya dair Türkiye Futbol Federasyonu ya da TFF’nin Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop’tan henüz açıklama ya da yalanlama gelmedi.

A Milli Takım’ın Avusturya’ya 6-1 kaybettiği gün 21 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu maçında İtalya’yla karşılaşan Ümit Milli Takım Semih Kılıçsoy’un son dakikalarda attığı golle beraberliği kurtarmış, 90 dakika sahada kalan Ahmetcan Kaplan da savunmadaki iyi oyunuyla dikkat çekmiş, bir topu direkten dönmüştü.

Avusturya basını zafer sarhoşu: Şut çekme festivaliAvusturya basını zafer sarhoşu: Şut çekme festivali

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.