Avusturya basını zafer sarhoşu: Şut çekme festivali

Avusturya basını hazırlık maçında Türkiye'yi 6-1 yenen mili takımlarına övgü yağdırdı: Ralf Rangnick'in takımı korkutucuydu. Daha iyisi olamaz. Taraftarlar Euro 2024'ü sabırsızlıkla bekliyor.

Spor 27 Mart 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Viyana'daki maçta Türkiye varlık gösteremedi.

Türkiye Euro 2024 hazırlıkları kapsamında Avusturya ile özel maçta karşı karşıya geldi. Milli takım Ernst Happel Stadyumu’nda oynanan müsabakadan 6-1’lik yenilgiyle ayrıldı. Maçtan sonra Avusturya basını farklı galibiyeti coşkuyla karşıladı. Maçla ilgili yapılan yorumlar şöyle…

Kleine Zeitung: Avusturya Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası öncesi ikinci hazırlık maçında Ernst Happel Stadı’nda, muhteşem bir ikinci yarı oynadı. Türkiye’yi 6-1 mağlup edilirken Michael Gregoritsch hat-trick yaptı.

ORF: Avusturya’nın Türkiye sınavı şut çekme festivaliyle geçti. 6-1’lik skorla üst üste beşinci galibiyet alındı.

Kronen Zeitung: Türkiye’ye karşı gol şovu. Takım patronu Ralf Rangnick, takımının ikinci 45 dakikadaki performansından ‘Bundan daha iyisi olamaz’ diyerek çok memnun kaldı. Taraftarlar Euro 2024’ü sabırsızlıkla bekliyor ve Ernst Happel Stadı’nda şarkı ‘Ne kadar Güzel’ şarkısını söylüyor.

Der Standart: Ralf Rangnick’in takımı Avrupa Şampiyonası’na katılan rakibine karşı zafer elde etti. Takım korkutucuydu ve her dakika daha iyi oynadı, 6-1’lik zafer üst üste beşinci galibiyet oldu.

OE24: Sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen David Alaba maçtan önce Türkiye’ye karşı 2-0’lık galibiyet tahmininde bulunmuştu. Ancak takım arkadaşları onun tahminini aştı. Şut şöleniyle konuk takımı 6-1’lik skorla Happel Stadyumu’ndan gönderdi.

Heute: Avusturya Milli Takımı son dönemde formda olan Türkiye’yi 6-1 mağlup etti.

Viyana'da Türk Marşı hüzünlü çalıyor! Farklı yenilgiViyana’da Türk Marşı hüzünlü çalıyor! Farklı yenilgi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.