Ronaldo’nun derdi bitmiyor: Kupadan da elendiler

Cristiano Ronaldo’nun formasını giydiği Al-Nassr Suudi Arabistan Kral Kupası yarı final maçında Al-Wehda’ya 1-0 mağlup oldu ve kupaya veda etti.

Spor 25 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Al-Nassr, Al-Wehda'ya yenilerek kupaya veda etti.

Cristiano Ronaldo’nun Suudi Arabistan’a gidişi uzun süre gündemden düşmemişti. Şimdi de Ronaldo’lu Al-Nassr’ın kaybettiği maçlar ve elendiği kupalar gündemden düşmüyor. Ronaldo’nun formasını terlettiği Al-Nassr, son olarak Kral Kupası yarı final maçında Al-Wehda ile karşı karşıya geldi. Al-Wehda, maçın 23. dakikasında Jean-David Beauguel’in golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

Fenerbahçe vurdu vurdu, vuruldu!Fenerbahçe vurdu vurdu, vuruldu!

İkinci yarının hemen başında Al-Wehda’da Abdullah Al-Hafith kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Rakibinin eksik kalması üzerine baskılarını iyice artıran Ronaldo’lu Al-Nassr gol fırsatları aradı. 82. dakikada Ronaldo, net bir pozisyondan yararlanamadı.

Maç 1-0 Al-Wehda lehine sonuçlandı ve Al-Nassr kupaya yarı finalde veda etti.

Dert üstüne dert

Al-Nassr’da Cristiano Ronaldo transferinden sonra işler yolunda gitmiyor. Takım, Suudi Ligi’ndeki şampiyonluk mücadelesinde de yara almış durumda. Son olarak Al-Hilal’e 2-0 kaybeden Al-Nassr, lider Ittihad’dan bir maç fazlası olmasına rağmen 3 puan geride kalmıştı. Öte yandan Al-Nassr, ocak ayında oynanan Suudi Süper Kupası yarı finalinde Ittihad’a 3-1 yenilerek o kupada da hüsran yaşamıştı. Al-Nassr’ın Kral Kupası’nda elendiği Al-Wehda Suudi Ligi’nde 23 maç sonunda topladığı 22 puanla 13. sırada bulunuyor. Al-Wehda’nın kadrosunda ülkemizden tanıdığımız Cris Duarte ve Faysal Fajcr gibi oyuncular bulunuyor.

Çekirge değil adaletÇekirge değil adalet

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.