Alanyaspor’dan teşvik primi iddialarına sert tepki, Fenerbahçe maçı hakemine ağır eleştiri

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu düzenlediği basın toplantısında sert konuştu. Teşvik primi iddialarına tepki gösteren Çavuşoğlu Fenerbahçe maçının hakemine de eleştirilerde bulundu.

Spor 15 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, düzenlediği basın toplantısında Fenerbahçe maçına dair sözler sarfetti.

Süper Lig’in 25’inci haftasında Fenerbahçe’nin evinde Alanyaspor’la 2-2 berabere kalıp liderliği bıraktığı maçta hakem kararları çok tartışıldı. Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu maç öncesinde ve esnasında yaşananlar hakkında basın toplantısı düzenledi.

‘Hakem hataları direkt sonuca yansıdı’

Hakem hatalarından tüm kulüplerin zarar gördüğünü, ancak son Fenerbahçe maçında yapılan hataların direkt sonuca etki ettiğini belirten Çavuşoğlu “Biz maçı izledik ama sıcağı sıcağına bir açıklama yapmadık. Her zaman açıklama yapan biri de değilim. İlk yarıda rakip takımın 9 kişi, 10 kişi ile soyunma odasına gitme olasılığı vardı. İkinci yarının başında da olmayan bir penaltı verildiğini tüm kamuoyu söyledi” dedi.

‘Kimse bize teşvik primi teklif etmeye cesaret edemez’

Çavuşoğlu son zamanlarda Fenerbahçe maçıyla ilgili sosyal medyada ortaya atılan “teşvik primi” söylentilerine de tepki gösterdi.
Böyle bir teklifle kendilerine kimsenin gelmeye cesaret edemeyeceğini belirten Çavuşoğlu “Alanyaspor onurlu, şerefli bir kulüptür. Bunu da herkes bilir. Bize kimse öyle bir yaklaşımda bulunamaz. Biz de futbol oynuyoruz. Bizim hiçbir şeye ihtiyacımız yok. Allah’a şükür, bu kulüp çok iyi yönetiliyor. Bu kulübün kimsenin bir şeyine de ihtiyacı yok. Bu kulüp her şeyini kendi yönetimiyle çözebilecek durumda. Onun için gelişigüzel ve ne olduğu belirsiz insanların konuştuklarına da çok kulak asacak insanlar değiliz. Onlarla muhatap olacak, onlarla yüz yüze olacak ne vaktimiz, ne zamanımız var. Biz sadece işimizi yapıyoruz. Bir ilçe takımını Süper Lig’de nasıl ayakta tutarız, nasıl bu ligde kalırız, bunun hesabını yapıyoruz. Burada olduğumuz sürece bunu yapacağız” dedi.

25 hafta sonunda 28 puanı bulunan Alanyaspor Süper Lig’de 15’inci sırada yer alıyor.

Avrupa Şampiyonası'nda Selçuk Can ve Alperen Berber'den altın madalyaAvrupa Şampiyonası’nda Selçuk Can ve Alperen Berber’den altın madalya

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.