Kadıköy’de Fenerbahçe ’14’ peşinde

İsmail Kartal yönetiminde bu sezon Türkiye ve Avrupa'da çıktığı 13 karşılaşmayı kazanan Fenerbahçe, ligin yeni takımı Rizespor'u Kadıköy'de konuk edecek.

Spor 1 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Fenerbahçe geçen sezon Türkiye Kupası'nda Rizespor ile karşılaşmış ve rakibini 2-1 yenmişti.

Süper Lig’in 7. haftasında, lider Fenerbahçe evinde Rizespor’u ağırlayacak. Mücadele bugün saat 16.00’da beIN Sports 1’den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı Cihan Aydın yönetecek. Bu sezon Türkiye ve Avrupda’da çıktığı bütün maçları kazanan Fenerbahçe, 14 kez sahadan zafere ayrılmak istiyor. Maç eksiğiyle Galatasaray’ın iki upan gerisinde bulunan sarı lacivertlilerde sakatlıkları devam eden Emre Mor, Cengiz Ünder ve Bright Osayi-Samuel Rizespor’a karşı forma giyemeyecek.

Manchester'da yas, Liverpool'da isyan, Arsenal'da sevinçManchester’da yas, Liverpool’da isyan, Arsenal’da sevinç

İlhan Palut’la Rizespor sezona iyi başladı

Süper Lig’in yeni takımı Rizespor, İlhan Palut yönetiminde sezona başarılı bir giriş yaptı. 11 puan toplayan Karadeniz ekibi, Fenerbahçe’den puan alan ilk ekip olmak istiyor. Rizespor’da Azubuike ve yeni transfer Oscar Pinchi’nin sakatlıkları sürüyor.

Milan, Lazio'yu yıktı... Lautaro Martinez şov yaptıMilan, Lazio’yu yıktı… Lautaro Martinez şov yaptı

Fenerbahçe’nin üstünlüğü var

Fenerbahçe ile Rizespor daha önce 42 defa karşılaştı. Sarı-lacivertliler 27 kez kazanırkan, Rizespor ise yedi defa sahadan galip ayrıldı. Sekiz karşılaşmada taraflar yenişemedi.
Geçtiğimiz sezon Türkiye Kupası şampiyonu olan Fenerbahçe, son 16 turunda Rizespor’la eşleşmiş ve 2-1’lik skorla tur atlayan taraf olmuştu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.