Ali Çamlı’dan hakemlere: Çiçek verdik, hata yaptık

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı hakem eleştirilerini sürdürdü. Çamlı, Halil Umut Meler'in yumruk yeme olayı üstüne oynanan ilk maçlarda hakemlere çiçek vermenin hata olduğunu belirtti.

Spor 24 Ocak 2024
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Ali Çamlı yine hakemlere sert çıktı.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı son dönemde yaptığı açıklamalarla kendisiyle çelişiyor. Çamlı 11 Aralık Pazartesi akşamı Ankaragücü – Rizespor maçı sonrası hakem Halil Umut Meler’in yumruklanması üzerine hakemleri savunan açıklamalar yapmıştı. Çamlı bir haftası ertelenen ve 19-20-21 Aralık tarihlerindeki maçlarla yeniden başlayan ligde hakemlere çiçek veren başkanlardan biriydi.

Çamlı Kayseri’nin mağlubiyet serisi sona erince söylemlerini değiştirdi. “Ligden çekiliriz” radikal söylemlerine varan Çamlı’nın açıklamaları yankı uyandırıyordu. Başkan son olarak İstanbulspor’a kaybedilen maç sonrası yine konuştu. Çamlı “Hakemlere çiçek vermekle büyük hata etmişiz. O günkü şartlarda Türkiye’nin buna ihtiyacı vardı. Bunu yaptık ama eğer sen bunu yaparsan ben konuşmayı da bilirim. En ağırını da konuşurum. Sadece bir penaltı olayı değil. Daha 15. dakikada Ali Şaşal’ın pozisyonu penaltı verilmedi. Thiam’ın pozisyonu penaltı verilmiyor. Sivassporlu oyuncu taraftarı seyirciyi tahrik ediyor. Atılmıyor. Kulüp dünyanın cezasını alıyor” dedi.

Kayserispor Başkanı Çamlı: Çağdaş Atan efendi... Kendini küçültme!Kayserispor Başkanı Çamlı: Çağdaş Atan efendi… Kendini küçültme!

Başkan Meler’in yumruk yediği süreçteki açıklamalarıyla ilgili de “Ben o açıklamaları hakemleri çok başarılı bulduğum için yapmadım. Altı hafta üst üste bizim penaltılarımız verilmedi. O an için akil düşünceye ihtiyaç vardı. Bir takım önemli gördüğüm insanlar bu konuda böyle davranmamız gerektiği konusunda telkinde bulunduğu için açıklama yaptım, ama Kayserispor’un hakları eğer yenmeye başlandı ise o zaman en ağırını konuşacak cüretim de var, cesaretim de var” diye konuştu.

Süper Lig’de oynadığı son altı maçtan mağlup ayrılan Kayserispor 26 puanda çakılı kaldı. İç Anadolu ekibi en son İstanbulspor’a sahasında 1-0 yenilmişti.

Kayserispor devleti yalanladı: Satılık diyeni dava edeceğizKayserispor devleti yalanladı: Satılık diyeni dava edeceğiz

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.