Ali Koç açıkladı, seçilirse stadın üstüne ‘Atatürk’ yazdıracak

Fenerbahçe Başkanı ve hafta sonu yapılacak kongrede de başkan adayı olan Ali Koç seçimden zaferle ayrılması halinde stadyumun çatısına 'Mustafa Kemal Atatürk' yazdıracağını açıkladı.

Spor 6 Haziran 2024
Bu haber 4 hafta önce yayınlandı
Ali Koç stadyumda yapılacak değişiklikle ilgili görsel sunum yaptı.

Seçim çalışmaları kapsamında açıklamalar yapan Ali Koç İstanbul Kongre Merkezi’nde Fenerbahçe’nin kongre üyeleriyle buluştu. Gelecek adına umutlu ve iddialı konuşan Koç finansal açıdan Aziz Yıldırım dönemi sonrası ilk kez eli rahat bir konuma geldiklerini yineledi.

‘Jorge Mendes’le ne dertleri var diye baktık, meğer borç takmışlar’

Fenerbahçe’deki diğer başkan adayı Aziz Yıldırım’ın son dönemde kendilerine menajerler üzerinden getirdiği suçlamalara değinen Ali Koç, “Mourinho transferi sadece rakiplerin değil, Sayın Aziz Yıldırım’ın da dengesini bozmuş olacak. Kendisi başkanken herkesi tehdit ederdi. Son altı senede ise Fenerbahçe Kulübünü tehdit etmeye başladı. En son ‘Menajere açıktan para verdiniz’ diyor. Bugün de diğer yöneticisi çıkmış, ‘Biz menajeri biliriz’ diyor. Jorge Mendes’le ne dertleri var diye baktık. Meğersem adama borç takmışlar. Bruno Alves transferinden 2014 yılında ödenmemiş, mahkemelik olmuş borcu biz ödedik. Bir sürü gayrimenkulun de alım rakamlarını biz ödedik. Ben bunları ifade ederken çok üzülüyorum ama artık söylemem gerek. Öyle bir takım kuracağız ki şampiyonluk sözü vermek zorunda kalmayacağız. İlk adımımızı çok güçlü şekilde attık, devamı da gelecektir”

“Engellerden kurtulduğumuzda kurduğumuz kadroyu bu sene gördünüz. Geçen sene de fena değildi kadromuz, hocamız da iyiydi. Bu sene ikisi de iyiydi. Önümüzdeki sene daha da iyi olacak. İnanın, bundan sonra yolumuz açık. Bundan sonrası çok daha kolay” diyen Koç’tan Ülker Stadyumu’na dair de bir vaat geldi.

Geçmişte alınan karar doğrultusunda adı Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’na dönüştürülmeye çalışılan ancak İstanbul’daki Atatürk Olimpiyat Stadı’ndan dolayı gerçekleşemeyen bu niyetle ilgili Ali Koç yapacağı hamleyi açıkladı. “Seçimi kazandığımız takdirde, 19 membranı değiştirip stadımızın çatısını bu hale getireceğiz” diyen Koç dev ekrana yansıtılan çatıda ‘Mustafa Kemal Atatürk’ yazılı görseli kongre üyelerine gösterdi ve bu esnada salondan büyük alkış aldı.

Ali Koç’tan son dakika stadyum vaadi geldi.

Ali Koç: İstihbarat aldım, kongre süreci daha da sertleşecekAli Koç: İstihbarat aldım, kongre süreci daha da sertleşecek

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.