Almanlar Türkiye mağlubiyetinin acısını dönercide çıkarmış

Türkiye ile karşılaştığı ve 3-2 kaybettiği hazırlık maçının ertesi gününde Almanya Milli Takımı akşam yemeği için dönerciye gitmiş.

Spor 21 Kasım 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Almanlar yenilgiden bir gün sonra dönerciye gitti.

Almanya ve Türkiye, Berlin Olimpiyat Stadı’nda hazırlık maçı için karşı karşıya geldiler. Büyük çekişme ay-yıldızlı ekibin 3-2’lik üstünlüğüyle noktalanırken Almanlar Julian Nagelsmann döneminde ilk mağlubiyetini tattı. Bu mağlubiyet Alman basınında “Hayal kırıklığı” başlıklarıyla servis edildi.

Bir sonraki hazırlık maçı için Avusturya karşısına çıkmaya hazırlanan Alman Milli Takımı Türkiye yenilgisi sonrası Berlin’deki bir dönercide mağlubiyetin acısını çıkardı. Alman kaynak Bild’in haberinde futbolcuların Almanların klasikleşmiş yemekleri yerine döneri tercih etmesine dikkat çekildi. Dönercinin sahibi 38 yaşındaki Arif Keleş gazeteye “Futbolcuların buraya ilk gelişleri değildi. Hepsi harika insanlar ve çok arkadaş canlısı” dedi. Keleş ayrıca şimdilerde Real Madrid forması giyen Antonio Rüdiger’in de Hertha 03 Zehlendorf’ta oynarken dönercinin müdavimlerinden biri olduğunu söyledi.

İşte şimdi, gerçek bir turnuva takımı olabiliriz: Savunma sil baştanİşte şimdi, gerçek bir turnuva takımı olabiliriz: Savunma sil baştan

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.