Alperen ve Rockets Miami’ye direnemedi

NBA'de Alperen Şengün'lü Houston Rockets Miami Heat'e deplasmanda 120-113 yenildi. Alperen'in 22 sayı, 11 ribauntluk performansı yetersiz kaldı.

Spor 9 Ocak 2024
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Alperen Şengün'ün Rockets'ı, Heat'e mağlup.

NBA’de heyecan dün gece oynanan altı maçla devam etti. Batı Konferansı’nda geçen haftanın en iyi oyuncusu seçilen Alperen Şengün’ün takımı Houston Rockets, Miami Heat’e konuk oldu. Yıldız oyuncu Jimmy Butler’dan yoksun Heat rakibini 120-113 mağlup etmeyi başardı.

Alperen geceyi 22 sayı, 11 ribaunt, iki asist, üç top çalmayla tamamladı ancak bu performans galibiyete yetmedi. Öte yandan Fred VanVleet 32 sayı buldu. Miami’de Tyler Herro 28 sayı attı, Bam Adebayo ise 22 sayı, 12 ribauntla oynadı.

NBA Batı Konferansı'nda haftanın oyuncusu Alperen Şengün!NBA Batı Konferansı’nda haftanın oyuncusu Alperen Şengün!

Sakatlık haberleri arka arkaya geldi

Geceye sakatlık haberleri damga vurdu. Indiana Pacers’ın Boston Celtics’le sahasında karşı karşıya geldiği mücadelede yıldız gard Tyrese Halliburton parkenin azizliğine uğradı, kaydı ve hamstring bölgesinden sakatlandı. Maçı Indiana 133-131 kazandı, ancak Halliburton’ın durumu hakkında detaylı açıklama merak ediliyor.

Öte yandan daha önceden omuz sakatlığı olan Ja Morant’in ameliyat edilmesine karar verildi. Memphis’in yıldızı sezonu kapatacak. Eklem kenarını saran üçgen kesitli dairesel yapı olarak da bilinen labrumda yırtık bulunan Morant sezonun ilk 25 maçını cezası nedeniyle kaçırmıştı. Bu sakatlık ve sezon kapama haberi Memphis’in bu sezon düşük play-off yapma ihtimalini daha da aza indirdi.

Lakers derbide nefes aldıLakers derbide nefes aldı

NBA’de gecenin sonuçları:

Washington Wizards – Oklahoma City Thunder 128-136

Indiana Pacers – Boston Celtics 133-131

Charlotte Hornets – Chicago Bulls 112-119

Milwaukee Bucks – Utah Jazz 116-132

Los Angeles Clippers – Phoenix Suns 138-111

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.