Ancelotti Arda Güler’i önce üzdü, sonra gönlünü aldı

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti Mallorca maçında dakikalarca ısındırdığı Arda Güler'i oyuna almadı. Maç sonunda yaptığı açıklamada ise genç futbolcunun gönlünü aldı.

Spor 4 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Ancelotti'nin verdiği bilgiye göre hafta sonu İspanya Kupası maçında Arda Güler sahaya çıkacak.

İspanya La Liga 19. hafta maçında Real Madrid ile Mallorca karşı karşıya geldi. Bernabeu’da oynanan maçı ev sahibi ekip 1-0 kazandı ve liderliğini sürdürdü. Karşılaşmadan önce Carlo Ancelotti Arda Güler için “Verebilirsem, süre vereceğim. Veremezsem de bu bir sonraki maçta olacak” demişti. Ancak maçın senaryosu İtalyan teknik direktörün kafasında kurguladığı gibi gitmedi. Uzun süre gol gelmeyince Ancelotti uzun süre ısındırdığı Arda Güler’i oyuna almadı.

Ancelotti’nin 86’da son iki değişiklik hakkını kullanmasıyla Arda Güler direkt olarak yedek kulübesine yöneldi ve oyuna giren arkadaşlarıyla tokalaştı.

Real Madrid'de Arda Güler yok, üç puan varReal Madrid’de Arda Güler yok, üç puan var

Ancelotti: Arda Güler Real Madrid’in bugünü ve geleceği

Arda Güler’in üzgün hali görüntülere yansıdı ama Carlo Ancelotti oyuncusunun gönlünü maçtan sonraki basın toplantısında aldı. Real Madrid Teknik Direktörü “Arda iyi durumda, döndüğü için mutluyuz. Yakında süre alacak. Bugün şans bulamayan futbolcular cumartesi İspanya Arandina ile oynayacağımız kupa maçında oynayacak. Arda Güler daha çok genç, 18 yaşında. Real Madrid’in bugünü ve geleceği. Döndüğü için o da çok mutlu” dedi.

Jude Bellingham: Arda Güler bir fenomenJude Bellingham: Arda Güler bir fenomen

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.