Ankaragücü gücünü gösteriyor

Emre Belözoğlu yönetimindeki Ankaragücü, Karagümrük'ü 2-0 yenerek Süper Lig'deki iyi gidişini sürdürdü. Goller Ali Kaan Güneren ve Mecheda'dan geldi.

Spor 24 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Ankaragücü. cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçtan üç puanla ayrıldı.

6 Ocak’taki Trabzonspor yenilgisinden sonra Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda yenilgi yüzü görmeyen Ankaragücü, iyi gidişini Karagümrük önünde de sürdürdü.

Karşılaşmaya iyi başlayan konuk ekip Karagümrük oldu. 8’de Eysseric’in sol kanattan kullandığı köşe atışında Güven Yalçın’ın kafa vuruşunda kaleci Bahadır, topu çizgi üzerinde tokatladı. 24’te Ankaragücü öne geçti. Efkan’ın ceza yayının sol çaprazından çektiği şutta top altı pasın içindeki Ali Kaan’ın önünde kaldı. Ali Kaan’ın şutunda top kaleci Sirigu’dan döndu. Bir kez daha topu önünde bulan futbolcu bu kez hata yapmadı ve meşin yuvarlağı filelere yolladı. Başkent ekibi ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Ne Gaziantep FK ne Konyaspor... Üç puan özlemi artıyorNe Gaziantep FK ne Konyaspor… Üç puan özlemi artıyor

61’de Ankaragücü farkı ikiye çıkardı. Ceccherini’nin hatasıyla topu kapan ve ceza sahasına girerek kaleciyle karşı karşıya kalan Macheda, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu dakikadan sonra rakibine fırsat tanımayan Emre Belözoğlu’nun ekibi sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla Ankaragücü puanını 28 yaparken Karagümrük ise 29 puanda kaldı.

Dursun Özbek, Murat Kurum'a destekte geri adım atmadıDursun Özbek, Murat Kurum’a destekte geri adım atmadı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.