Fenerbahçe’den sonra Antalyaspor… Atatürk Stadyumu

Fenerbahçe geçtiğimiz hafta sonu yapılan Tüzük Tadil Toplantısı sonucu üyelerden stadyum isminin Atatürk olarak değişmesi yönünde onay aldı. Antalya Belediyesi de benzer bir isim değişikliği için harekete geçti.

Spor 15 Eylül 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Antalyaspor da stadyum isim değişikliği için harekete geçti.

Fenerbahçe, geçen hafta sonu yaptığı Tüzük Tadil Toplantısı sonucunda üyelerin oylarıyla stadyum isminin “Atatürk Stadyumu” olarak değişmesi konusunda onay aldı. Sarı-lacivertliler konuyu Gençlik ve Spor Bakanlığı’na taşıyacak ve gerekli onayların oradan da alınması halinde Şükrü Saracoğlu olan stadyum ismi Atatürk olarak değişecek.

Atatürk Stadı için Ali Koç'tan büyük özveri, Murat Ülker'den destekAtatürk Stadı için Ali Koç’tan büyük özveri, Murat Ülker’den destek

Fenerbahçe’nin bu hamlesi sonrası bir diğer Süper Lig kulübü Antalyaspor da benzer adımları atmak için harekete geçti. Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek, Antalyaspor’un maçlarını yaptığı Corendon Airlines Park’ın adının Atatürk olarak değiştirilmesi konusunda girişimde bulunacaklarını açıkladı. Başkan, söz konusu önerinin bugün yapılacak meclis toplantısında görüşüleceğini belirtti. Böcek, “Bu bir öneri anlamındadır. Bizim yetkimizde değildir ama talebimizi Spor Bakanlığı değerlendirecektir” dedi.

Norveç'in Haaland'ı varsa Türkiye'nin de Bertuğ'u var!Norveç’in Haaland’ı varsa Türkiye’nin de Bertuğ’u var!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.