Antalyaspor’da hedef üçüncülük

Spor 27 Aralık 2023
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Antalyaspor'da hedef değişmedi.

Süper Lig’de oynanan 17 maçın ardından ilk yarı geride kaldı. 16. hafta maçları Ankaragücü – Rizespor maçından sonra eski Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın hakem Halil Umut Meler’e yumruk atmasının ardından liglerin süresiz ertelenmesine denk geldiği için oynanamamıştı.

18 haftalık süreçte oynanan 17 maçın sonunda Fenerbahçe ve Galatasaray 44’er puanla başı çekti. Daha sonra sıralanan takımlarsa üçüncülük mücadelesinde ön saflarda yer almak için savaştı. Trabzonspor bu savaşta 30 puanla önde kaldı. Üçüncünün Avrupa Ligi eleme turu oynayacağı sezonda söz konusu koltuğu hedefleyen takımlardan biri de Antalyaspor. Nuri Şahin yönetimindeki ekip altı galibiyet, altı beraberlik ve beş mağlubiyetle 24 puan topladı ve sekizinci sırada yer aldı.

Fenerbahçe'de Fred yoksa puan kaybı varFenerbahçe’de Fred yoksa puan kaybı var

Kulüp başkanı Sinan Boztepe yaptığı açıklamada üçüncülük hedeflerinden şaşmadıklarını belirtti. Boztepe “Aynı hırsla çalışmaya devam edeceğiz. Sezon hedeflerimiz değişmedi. Ziraat Türkiye Kupası’nda başarı istiyoruz. Allah nasip ederse kupamızı evimize getirmek istiyoruz. Ligde de üst sıralarda olmak istiyoruz. Fenerbahçe ve Galatasaray kendi arasında mücadele ediyor. Sonraki takımlar ise adeta üçüncülük mücadelesi veriyor. Biz de üçüncü olabiliriz. Spor şanssızlığı yaşamasaydık şu anda sıralamada üçüncü ya da dördüncü pozisyondaydık” diye konuştu.

Devre arasında üç futbolcu transfer etmek istediklerini açıklayan başkan, birkaç oyuncuyla da yollarını ayırmak istediklerini anlattı. Türk futbolunda ilk devre birçok talihsiz olayın yaşandığını da hatırlatan Boztepe “Ligin değerinin artması için bu tarz olayların yaşanmaması gerekiyor. İnşallah bundan sonra böyle bir sorun yaşamayız” dedi.

İşte iki büyüğü cezbeden o para: Süper Kupa'nın ödülü açıklandıİşte iki büyüğü cezbeden o para: Süper Kupa’nın ödülü açıklandı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.