Antony’nin ifadesi ortaya çıktı: Her kanıt Whatsapp’ta var

Manchester United'ın Brezilyalı kanat oyuncusu Antony'nin ifadesi ortaya çıktı. Antony yaptığı açıklamada Whatsapp konuşmalarıyla masumiyetini kanıtlayacağını ifade etti.

Spor 12 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Antony'nin ifadesi ortaya çıktı.

Manchester United son günlerde Antony kriziyle uğraşıyor. Tecavüz suçlaması nedeniyle yargılanan ve hakkındaki suçlamalar düşmesine rağmen kamuoyu baskısı sonucu takıma dönmesine izin verilmeyen Mason Greenwood’un ardından Jadon Sancho, Erik Ten Hag’la tartışması sonucu gündem oldu. Sancho’nun soyunma odasında da sevilmeyen bir karakter olduğu haberleri çıktı. Tüm bunların üstüne son olarak bir diğer sağ kanat oyuncusu Antony’nin eski sevgilisi, oyuncu hakkında saldırı iddialarıyla şikayette bulundu.

Bunun üzerine Manchester United, ikinci bir duyuruya kadar oyuncunun takıma dönmeyeceğini açıkladı. Antony an itibarıyla ülkesinde ve hakkındaki suçlamalarla uğraşıyor. Oyuncu, hiçbir zaman bir kadına vurmadığını ve vurmayacağını açıkladı. Brezilyalı futbolcu, Manchester United’la karşılıklı olarak anlaşarak bir karar aldıklarını ve ismini temizledikten sonra İngiltere’ye, takıma döneceğini belirtti. Ajax’tan 95 milyon euro karşılığında transfer edilen oyuncunun ifadesinde “Bahsi geçen kişi, benimle yakından tanışmak için Manchester’a gelmek istedi. Bana ilk başından beri açık konuştu. Kırmızı mı yoksa beyaz iç çamaşırı mı tercih ettiğimi bile sordu. Ona bir uçak bileti aldım ve otel rezervasyonu yaptım.” dediği ortaya çıktı.

Galatasaray’ın rakibi Manchester’dan Antony kararı: Bir sonraki duyuruya kadar dönmüyorGalatasaray’ın rakibi Manchester’dan Antony kararı: Bir sonraki duyuruya kadar dönmüyor

Antony ayrıca “Onunla ilk kez otelde tanıştım ve tamamen rızaya dayalı bir ilişki yaşadık. Bir daha buluşmak istediğini söyledi ancak Brezilya’daki yoğun programım yüzünden onu bir daha göremedim. Tüm konuşmalarımız, WhatsApp üzerinden olduğu için her şeyi kanıtlayabilirim.” diyerek masum olduğunu savundu.

23 yaşındaki futbolcu Manchester United formasıyla çıktığı 48 maçta 8 gol ve 3 asist yaptı. Antony bu sezon toplam 4 maçta forma giydi, 312 dakika süre aldı ve gol-asist katkısı yapamadı.

Galatasaray'a gün doğabilir: Manchester'ın içi fena karıştıGalatasaray’a gün doğabilir: Manchester’ın içi fena karıştı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.