Arda Güler ameliyat oldu

Real Madrid'e transfer olan milli yıldız, sağ dizinden ameliyat oldu. Arda, ABD kampını yarıda kesmiş ve tedavisi için takımdan ayrı Madrid'e dönmüştü.

Spor 15 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Arda Güler ameliyat oldu, 1.5 ay sahalardan uzak kalacak.

Fenerbahçe’den Real Madrid’e 20 milyon Euro bonservis ve 10 milyon Euro bonuslar karşılığında transfer olan Arda Güler, sağ dizinden yaşadığı sakatlık sonrası ameliyat oldu. Real Madrid’den yapılan açıklamada “Oyuncumuz Arda Güler, bugün sağ dizinden artroskopik bir ameliyat geçirdi. Önümüzdeki günlerde iyileşme süreci başlayacak…” sözlerine yer verildi.

Ronaldo’dan bir ilk daha: Instagram’da 600 milyon takipçiRonaldo’dan bir ilk daha: Instagram’da 600 milyon takipçi

Arda antrenmanda girdiği ikili mücadele sonucu sağ dizinin üzerine düşerek sakatlık geçirdi. Oyuncu için ameliyata ihtiyaç duyulmaması adına uygulanan tedaviler yeterli olmadı. Teknik direktör Carlo Ancelotti yapılan operasyonun çok büyük bir operasyon olmadığını ve oyuncunun kısa süre içinde sahalara dönebileceğini söylemişti. The Athletic birkaç gün önce yaptığı haberde Arda’nın 1.5 ay sahalardan uzak kalmasının beklendiğini belirtmişti.

Real Madrid’in son dönemlerde sakatlık belasıyla mücadelesi düşünüldüğünde Arda’nın sahalarda uzak kalacağı süre stabil olarak değerlendirilebilir. Eder Militao ve Thibaut Courtois çapraz bağlarından sakatlanmış ve ameliyat sonrası en az 6’şar ay sahalardan uzak kalacakları açıklanmıştı. Real, Courtois yerine Kepa Arrizabalaga’yı kiralık olarak kadrosuna katmıştı.

Real Madrid’in sakatlık kabusu sürüyor: Bu kez Eder MilitaoReal Madrid’in sakatlık kabusu sürüyor: Bu kez Eder Militao

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.