Arda Güler İspanyol basınında: Çok cesur

Real Madrid'in Girona ile oynadığı mücadelede 90. dakikada takımına penaltı kazandıran Arda Güler İspanyol basınının gündemine geldi. Arda'nın penaltıyı kullanmak istemesi övgü topladı.

Spor 12 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Arda Güler'in tavrı İspanyol basınının gündeminde.

Sezonun başını sakatlığı nedeniyle kaçıran ve son haftalarda kadroda olmasına karşın nadir süre bulan Arda Güler Girona karşısında oyuna girdi. Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren maçta 4-0’ı erken bulan Madrid ekibi rahatladı. Carlo Ancelotti 77. dakikada Vinicius Jr yerine Arda Güler’i oyuna aldı.

Arda Güler etkisini 90. dakikada gösterdi. Rakip yarı alanda topu ayağına alan oyuncu rakip ceza alanına girdi. Yetenekli isim ayağına aldığı darbe sonrası yerde kaldı. Hakem beyaz noktayı gösterdi. Arda bu kararın ardından topu alıp penaltıyı kullanmak istedi ancak Joselu penaltıyı kullandı. Arda’nın bu hareketi sonrası Marca şöyle yorum yaptı: “Penaltıyı kendisi atmak istedi ve bu görüntülere yansıdı. Türk oyuncu takımda yeni olmasına rağmen penaltıyı isteyecek kadar cesur görünüyor. Bu nedenle Real Madrid taraftarları 24 numarayı sahada daha sık görmek istiyor. Fenerbahçe’nin oyuncusu harika bir futbolcu ve kulüp ondan çok memnun. Hatta kış transfer döneminde gelen birkaç teklifi de geri çevirdiler.”

Avrupa futbolundaki zirve kapışmasına Türk futbolcular damga vurduAvrupa futbolundaki zirve kapışmasına Türk futbolcular damga vurdu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.