Arda Güler’in sahalara dönüş tarihi belli oldu

Geçtiğimiz haftalarda diz sakatlığı nedeniyle ameliyat olan Arda Güler, İspanyol basınının haberine göre eylül ayında sahalara dönecek.

Spor 28 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Arda Güler pazartesi günü takımla çalışmalara başlıyor.

İspanyol basınından AS, Arda Güler’in sakatlığıyla alakalı bilgi verdi. Birçok farklı oyuncusunu sakatlığa kaybeden Real Madrid’de genç yetenek, bir ay içinde sahalara dönecek.

Son olarak geçtiğimiz cuma günü oynanan Celta Vigo maçında henüz 15. dakikada Vinicius Jr, sakatlanarak yerini Joselu’ya bırakmıştı. Oyuncunun milli takım arasının ardından sahalara dönmesi bekleniyor. Bu da sadece bir LaLiga maçını kaçıracağı anlamına geliyor. Eflatun-beyazlılar diğer oyuncuların sakatlıkları konusunda Vinicus’ta olduğu kadar şanslı değildi. Kaleci Thibaut Courtois ve savunmacı Eder Militao diz sakatlıkları nedeniyle ameliyat oldular ve 6’şar ay sahalardan uzak kalmaları bekleniyor. Cedric Ceballos ve Ferland Mendy de sakatlık kurbanı diğer oyuncular.

Ali Koç sözünü tuttu! İhracat şampiyonu FenerbahçeAli Koç sözünü tuttu! İhracat şampiyonu Fenerbahçe

Mendy ve Ceballos’un Getafe ile oynanacak LaLiga karşılaşmasında sahalara dönmesi ümit ediliyor. Bu maç aynı zamanda Real’in Santiago Bernabeu’ya döndüğü maç olacak. Arda Güler’in durumu için AS’ta yer alan bilgi oyuncunun tedavi sürecinin bir ay daha devam edeceği yönünde. 18 yaşındaki Güler, eylül ayının sonlarında yeşil sahada boy gösterebilecek. AS’ın haberinde verilen tahmine göre Arda, 27 Eylül tarihinde Las Palmas’a karşı oynanacak maçla Real Madrid formasını sırtına geçirebilir.

Yeni transfer Jude Bellingham’ın 4 gol ve 1 asistle başladığı, gol yollarında zorlandığı gözlenen Real Madrid için bu yolda takımına yardımcı olabilecek Arda’nın dönüşü kritik. Fenerbahçe’den Real Madrid’e 20 milyon euro bonservis ve 10 milyon euro bonuslar karşılığında transfer olan genç yetenek, dizinden yaşadığı sakatlık sonrası bir menisküs ameliyatı geçirmişti.

Futbolcuyu dudağından öpen Luis Rubiales istifa etmeyeceğini açıkladı, Milli Takım isyan bayrağı çektiFutbolcuyu dudağından öpen Luis Rubiales istifa etmeyeceğini açıkladı, Milli Takım isyan bayrağı çekti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.