Eljif Elmas: Fenerbahçe evim, Arda da evin çocuklarından

RB Leipzig'de forma giyen ve 2018-19 sezonunu Fenerbahçe'de geçirdikten sonra Napoli'nin yolunu tutan Eljif Elmas hem eski kulübü hem de Arda Güler hakkında konuştu.

Spor 14 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Eljif Elmas'tan Arda Güler'le alakalı açıklama geldi.

Eljif Elmas Fenerbahçe’nin en çok kâr ettiği yatırımlardan biri oldu. Kuzey Makedon futbolcu ülkesinden Fenerbahçe’ye çok genç yaşta geldi. Kendini gösteren yıldız oyuncu Napoli’ye 17.7 milyon euro gibi yüksek bir bedelle transfer oldu. Burada kulübün 33 senelik Serie A şampiyonluğu hasretine son veren kadroda yer alan Eljif geçen kış transfer döneminde dümeni Almanya’ya kırdı.

Eljif İspanyol basınının önde gelen gazetelerinden Marca’ya konuştu. Bir başka eski Fenerbahçeli, Real Madrid’de forma giyen milli futbolcu Arda Güler hakkında da konuşan Makedon “Arda Güler’le tanışma fırsatım olmadı, ama Fenerbahçe’de oynadığım için maçlarını izliyorum. Çünkü ben Fenerbahçe’de büyüdüm ve orayı çok seviyorum. Fenerbahçe evim ve Arda da bizim evin çocuklarından biri. Onu çok seviyorum ve her zaman destekliyorum. Çok genç ama daha şimdiden tecrübeli bir oyuncu. Önümüzdeki birkaç yıl içinde Real Madrid’in ve dünyanın en iyilerinden olacağına eminim” dedi. Eljif Leipzig’e transfer olduktan sonra yeni takımıyla beş maça çıktı ve toplamda 56 dakika süre aldı.

Arda Güler İspanyol basınında: Çok cesurArda Güler İspanyol basınında: Çok cesur

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.