Arsenal, Chelsea’yi parçaladı, Juventus finale uçtu

Şampiyonluk yarışı veren Arsenal, Londra derbisinde Chelsea'yi 5-0'la geçti. Manchester'dan City'den iki, Liverpool'dan bir maç fazlası olan Topçular, rakiplerinin dört ve üç puan önünde. İtalya Kupası'nda Juventus finale yükseldi.

Spor 24 Nisan 2024
İlk yarıda zorlanan Arsenal 18 dakikada bulduğu dört golle maçı farklı kazandı.

İngiltere Premier Lig’de Arsenal sahasında Chelsea’yi konuk etti. Ev sahibi Arsenal rakibini 5-0’lık farklı skorla mağlup etti. Arsenal’a galibiyeti getiren golleri 4. dakikada Trossard, 52 ve 70’de White ile 57 ile 65’te Havertz attı.

Bu maçın ardından Arsenal ligde 77 puanla maç fazlasıyla liderliğe oturdu.Bir maçı eksik Liverpool 74, iki karşılaşması eksik Manchester City’nin 73 puanı bulunuyor. Chelsea ise 47 puanla dokuzuncu sırada.

İtalya Kupası’da Juventus’u finale Milik taşıdı

İtalya Kupası’nda Juventus, 2-0 kazandığı maçın rövanşında Roma’da Lazio’ya konuk oldu. Ev sahibi maça iyi başladı. 12’de Valentin Castellanos Lazio’yu 1-0 öne geçirdi. 48’de aynı oyuncu, topu ağlara yollayarak skoru 2-0’a getirdi. İki takım uzatmalar için hazırlık yaparken sahneye Arkadiusz Milik çıktı. Maçın skorunu 2-1 olarak belirleyen futbolcu Juventus’u finale taşıyan isim oldu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.