Aryna Sabalenka’nın emekli hokey oyuncusu sevgilisi Konstantin Koltsov hayatını kaybetti

Kadınlarda dünya iki numarası tenisçi Aryna Sabalenka'nın 42 yaşındaki eski buz hokeyi sporcusu sevgilisi Konstantin Kostov hayatını kaybetti. Kostov'un ölüm nedeni açıklanmadı.

Spor 20 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Sabalenka, 42 yaşındaki erkek arkadaşının ölümüyle sarsıldı.

Dünya iki numarası tenisçi Aryna Sabalenka ve spor dünyası Konstantin Kostov’un ölüm haberiyle sarsıldı. Eski hokeyi sporcusunun ölüm nedeni açıklanmazken yardımcı antrenör olarak çalıştığı Rus hokey kulübü Salavat Yulaev haberi doğruladı.

Kulübün açıklamasında “Salavat Yulaev antrenörü Konstantin Koltsov’un vefat ettiğini derin bir üzüntüyle bildiririz. Güçlü ve neşeli bir insandı; oyuncular, meslektaşları ve taraftarlar tarafından seviliyor ve saygı duyuluyordu. Konstantin Evgenievich sonsuza kadar kulübümüzün tarihine yazıldı. Koltsov, Salavat Yulaev’in parçası olarak Rusya Şampiyonasını ve Gagarin Kupası’nı kazandı ve takımın antrenör kadrosunda harika bir iş çıkardı” dendi.

Konstantin Koltsov 2002 ve 2010 Olimpiyatları’nda Belarus Milli Takımı’nda forma giydi. Koltsov 2002 ile 2006 yıllarında Ulusal Hokey Ligi NHL’de Pittsburgh Penguins takımında üç sezon geçirdi. Koltsov 2008 yılında Salavat Yulaev ile Rusya Süper Ligi şampiyonluğunu kazandı ve yakın zamanda kulübe yardımcı antrenör olarak geri döndü. Eski sporcu ve Sabalenka 2021 yılından bu yana beraberdi. Sabalenka 2019 yılında o dönemde 43 yaşında olan babasını da kaybetmişti.

Mourinho da Alcaraz da Netflix'te buluşuyorMourinho da Alcaraz da Netflix’te buluşuyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.