Aziz Yıldırım’dan Acun Ilıcalı’ya: Kaşınıyor… Geri zekalı!

Fenerbahçe'de başkan adaylarından Aziz Yıldırım diğer aday Ali Koç'un yönetim kurulu listesinde yer alan Acun Ilıcalı'yı hedef almaya devam ediyor. Yıldırım, Ilıcalı hakkında "kaşınıyor" dedikten sonra verdi veriştirdi.

Spor 4 Haziran 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı hakkındaki söylemlerini sürdürdü.

Fenerbahçe’de başkanlık seçimi 9 Haziran tarihinde yapılacak. Seçime gidilirken Jose Mourinho ile anlaşan Ali Koç yönetimi önemli bir avantaj yakalamış gibi. Yıldırım’ın “Mourinho ile ilk biz görüştük” sözü Portekizli hocanın ilk basın toplantısında bizzat kendisi tarafından yalanlandı. Sportif direktör Mario Branco ilk kendisinin görüştüğünü belirtirken Mourinho da imza atmak için Yıldırım’dan izin almadığını belirtti.

Daha sonra akşam saatlerinde Candaş Tolga Işık’a konuk olan Ali Koç’un yeni yönetim kurulundaki Acun Ilıcalı da Mourinho ile ilk olarak kendilerinin görüştüğünü, Yıldırım’ın Jose ile hiç görüşmediğini açıkladı. Aziz Yıldırım iddialara yanıt verdi. Bursa’daki genel kurul üyeleriyle bir araya gelen Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (NOSAB) yemekli toplantıda “Acun, kaşınıyor. Kaşınmasın. Çıkmış bu gece bir televizyon programında benim hakkımda konuşuyor. Mourinho ile Londra’da görüşmüşüm. Yanlış biliyor, Londra’da değil Roma’da görüştüm. Geri zekalı Acun. 2016 ya da 2017 yılında basketbol takımımız Beşiktaş’ı yenerek şampiyon olmuştu. O şampiyonluk eğlencesinde Acun da vardı. İki Dominik varmış. İşte bu Dominik’te Fetöcülere pasaport ve oturma izni veriyormuş dediler. Kendisiyle konuştum ve yapma dedim. Yapmıyorum, etmiyorum dedi ama yapıyormuş. Öğrendik sonradan. Ayrıca Acun’un oraya kalkan özel uçaklarını da takip etsinler, başka bir şey demiyorum. Adnan Oktar’a sadece bir sene gittim diyor ama dokuz sene gitmiş. Hakkında yazılan 3 bin 500 sayfalık fezlekeyi okudum” dedi.

Yıldırım, Ilıcalı’nın Ankara’ya giderek bağlantılarını kullanacağı açıklaması için de “Acun Cumhurbaşkanından yetki almış gibi her şeye garanti veriyor. O işleri ben hallederim, diyor. Listelerine bakıyoruz hükümete yakın isimler var. Fetö’ye yakın isimler var. Devletle kavga edilmez, ama siyaset ile de işimiz olmaz” dedi. Aziz Yıldırım seçilmeleri halinde Jose Mourinho ile çalışacaklarını da söyledi.

Fenerbahçe'de kılıçlar çekildi! Aziz Yıldırım ile Acun Ilıcalı 'Adnan Hoca' yüzünden birbirine girdiFenerbahçe’de kılıçlar çekildi! Aziz Yıldırım ile Acun Ilıcalı ‘Adnan Hoca’ yüzünden birbirine girdi

Koç’tan canlı yayın çağrısı

Başkan adayı Ali Koç, Aziz Yıldırım’a daha önce yaptığı canlı yayın çağrısını yineledi ve “Sayın Aziz Yıldırım’ı şahsıma yönelttiği iddialarına ilişkin istediği bir TV kanalında yüz yüze konuşmaya muhtelif defalar davet etmiş ve bu adımı Fenerbahçe demokrasisi ve kongre üyelerimizin sağlıklı karar verebilmesi için çok kıymetli bulduğumu ifade etmiştim. Ne yazık ki bu çağrım Sayın Aziz Yıldırım tarafından bugüne kadar olumlu karşılık bulmamıştır. Çağrımı yaptığım günden bu yana seçim sürecine ilişkin açıklama ve akla hayale sığmayacak, hayal ürünü bile denemeyecek şekildeki garip iddialar camiamızı daha da fazla rahatsız edecek seviyelere ulaşmıştır. Her iki başkan adayı olarak camiamıza olan sorumluluğumuz gereği Sayın Aziz Yıldırım’ı bir kez daha gerçekleri yüz yüze konuşmak için istediği TV kanalında görüşmeye davet ediyorum. Bir taraftan birlik ve beraberlik çağrıları yapıp diğer yandan camiamızı derinden ayrıştıracak söylemlerde bulunan Sayın Aziz Yıldırım’ın mert ve yiğitçe çağrımı kabul etmesini bekliyorum” dedi.

Jose Mourinho ilk dersi futbol basınına verdi Jose Mourinho ilk dersi futbol basınına verdi 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.