Aziz Yıldırım’dan Riyad çıkışı: Tutturuyorsunuz Atatürk diye

Fenerbahçe'de başkan adaylarından Aziz Yıldırım açıklamalarda bulundu. Yıldırım, halihazırdaki başkan ve hazirandaki seçimler için adaylığını açıklayan Ali Koç'u hedef aldı.

Spor 24 Mayıs 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Aziz Yıldırım'dan Atatürk açıklaması.

Fenerbahçe’de gündem başkanlık seçimi. Seçimin taraflarından Aziz Yıldırım da açıklamalara devam ediyor. Ali Koç’un basın toplantısında söylediklerine yanıt veren Yıldırım dikkat çekici ifadeler kullandı.

Yıldırım “Ali Bey ‘Şampiyonluk sözü vermiyorum’ diyor, ‘Ben varken şampiyon yapmayacaklar’ diyor. Neden adaysın o zaman? Ben şampiyonluk sözü veriyorum. İzmir çetesi var. Çeteyi biliyorsun; sen Fenerbahçe başkanısın, kökünü kurut. Ben varken Özgür Yankaya gelemez dedim, 5 yıl gelemedi. Ben gittim, hemen bizim maça verdiler.” dedi.

Mert Hakan Yandaş: Tiyatroya son verdikMert Hakan Yandaş: Tiyatroya son verdik

Bahçeşehir’le sözleşmeyi bozacağım

Bahçeşehir Koleji basketbol takımı bir süredir Ülker Arena’yı kullanıyor. Maçlarını Ataşehir’de oynayan takımla Fenerbahçe arasında bir anlaşma var. Kulübün başkanı Begüm Yücel’in ise eski tarihlerde Fenerbahçe aleyhine sosyal medya paylaşımları geçtiğimiz süreçte gündem olmuştu. Konu hakkında konuşan Yıldırım “Gelince ilk iş olarak Bahçeşehir Basketbol’un sözleşmesini feshedeceğim. Onların eski tweetlerini gördüm. Fenerbahçe’nin sahasında Fenerbahçe’den başka kimse oynayamaz.” dedi.

Yıldırım borç açıklamaları hakkında “Borcu sayıyorlar ama gelirleri bana yazmıyorlar. Stadı 100 milyon dolara yaptık, Yılda 40 milyon dolar geliyor. Borcu yazıyorsun, onu da bana yaz. Yönetimin yaptıkları iyi şeyler için teşekkürler. Fenerbahçeliler olarak mutlu oluyoruz. Fenerbahçe en büyüktür. Bunun herkesin farkında olması lazım. Çocuklarımız artık mutlu olmalı, okullarına rahat rahat gitmeli. Biz Fenerbahçe’yi şampiyon yapmaya geliyoruz. Bir aday olalım, toparlayabilirsek bir dönem yapalım, ama sonra siz artık çıkın ve aday olun. Para var, korkmayın. Yalvarıyorum, Fenerbahçe’ye sahip çıkın. yönetimi inceleyin ve öyle karar verin, lütfen. Bakın, görün ve ses verin. Biz 3 Temmuz’da nasıl ses verdik, hatırlayın. Rakip şampiyon oluyor, aday çıkıyor; bizde neden çıkmıyor? Ben mecburiyetten aday oldum, bir daha çıkmam. Buradan çağrım şudur: O, 3 arkadaşını versin, ben de 3 arkadaşımı. Mal varlığının değeri budur ve arada senin yönünde zarar var. Ben hepsini öderim. Bunu Temmuz’da söyledim ama zararlı çıkacağını biliyor, yapmıyor.” dedi.

Yıldırım, Koç’un Riyad’la alakalı sözleri hakkında da “Riyad’a gittiler, Atatürk ile ne ilgisi var Riyad’daki kupanın? Ulu önderden mezarında faydalanmaya çalışıyorlar. Atatürk tişörtü giyecekseniz önceden organize etsenize, yazıp verin. Oraya U19’u da götürüyorsun, kendi demecin bu.” dedi. 

Olaylı derbi sonrası ifade günü: Fenerbahçeliler Çağlayan'daOlaylı derbi sonrası ifade günü: Fenerbahçeliler Çağlayan’da

Jose Mourinho açıklaması

Aziz Yıldırım, göreve geldiği takdirde getirme sözü verdiği Jose Mourinho ile ilgili “Kızım, Jose Mourinho ile görüntülü konuşurken, ‘Benim hayalim senin Fenerbahçe’ye gelmen,’ dedi. Mourinho ise ‘Umuyorum geleceğim,’ dedi.” diye konuştu.

Yıldırım “Bana diyor ki ‘Galatasaray Başkanı ile canlı yayına çıksın.’ Ya, adam size bundan önce salladı salladı, cevap veremediniz. Bir sayfa yazı yazdım, sinek ikili. Konu kapandı, cevap veremediler.” derken şampiyonluk yarışıyla alakalı “Önemli olan Fenerbahçe’nin şampiyonluğudur. Galatasaray kaybetsin, biz kazanalım” diye konuştu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.