Balkan Kupası’nda Galatasaray fırtınası sürüyor

Bir önceki yıl şampiyon olduğu Balkan Kupası'nda bu sene de boy gösteren Galatasaray Kadın Voleybol Takımı organizasyonun ikinci maçından da 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Spor 11 Eylül 2024
Galatasaray, Balkan Kupası'nda yine rahat kazandı.

CEV Challange Kupası’na katılım bileti alabilmek adına tıpkı bir önceki yıl olduğu gibi bu sene de Kadınlar Voleybol Balkan Kupası’nda mücadele eden Galatasaray, Bosna Hersek ekibi Zok Igman 3-0 mağlup ettiği maçın ardından organizasyondaki ikinci karşılaşmasına Kosova ekibi KV Drita karşısında çıktı.

İstanbul Burhan Felek Spor Salonu’nun ev sahipliğindeki maça sarı-kırmızılılar Britt Bongaerts- Alexia Carutasu- Ann Kalandadze- İlkin Aydın- Eline Timmenman- Ayçin Akyol ve Eylül Akarçeşme ilk altısıyla çıktı. Bir gün önce Zok Igman’ı adeta sürklase eden Galatasaray, KV Drita karşısında da maça çok iyi başlayarak ilk seti 25-8’lik skorla hanesine yazdırdı.

Oyuna sonradan dahil olan orta oyuncusu Yasemin Güveli’den çok iyi katkı almayı başaran sarı-kırmızılılar ikinci setten 25-12, üçüncü setten ise 25-7’lik skorlarla galip ayrılarak karşılaşmayı 3-0 kazanan taraf oldu. Maçın ardından karşılaşmanın en skorer ismi olan Yasemin Güveli tribünleri dolduran taraftarlarına üçlü çektirdi.

Galatasaray, Balkan Kupası’nın son maçında geçen yıl sosyal medyadan yaptığı Atatürk paylaşımı sebebiyle başantrenör Ataman Güneyligil’le sözleşmesini apar topar fesheden Yunan ekibi PAOK’la karşılaşacak. 12 Eylül Perşembe günü saat 19:00’da başlayacak karşılaşmayı kazanan taraf hem Balkan şampiyonu olacak hem de CEV Challenge Kupası’na katılım hakkını kazanacak.

Galatasaray Balkan Kupası'na farklı başladıGalatasaray Balkan Kupası’na farklı başladı

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.