Barcelona El Clasico’da ‘Rock N Roll’ diyecek

Spotify'la göğüs sponsorluğu anlaşması bulunan Barcelona, gelecek hafta sonu Real Madrid'le oynanacak El Clasico mücadelesine önünde Rolling Stones'un ünlü “şehvetli dudak” simgesi olan formalarla çıkacak.

Spor 20 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Barcelona'da efsane grupla iş birliği.

LaLiga’da sezona 9 maçta 6 galibiyet 3 beraberlikle başlayan şampiyonluk adaylarından Barcelona, Spotify iş birliğinde yeni bir sayfa açacak. Barça, 28 Ekim tarihinde sahasında Real Madrid’i ağırlayacağı maça dünyanın en fazla kullanılan müzik paylaşım platformlarından biriyle yaptığı anlaşma çerçevesinde ünlü rock grubu Rolling Stones’un “şehvetli dudak” simgesini formasının önünde taşıyarak çıkacak. Katalan ekibi daha önce diğer ünlü isimler Drake ve Rosalia’yla aynı sponsor çatısı altında iş birlikleri yapmış ve formaları önünde farklı simgelerle maçlara çıkmışlardı.

1962 yılında Londra’da kurulan The Rolling Stones, rock müziği şekillendiren gruplardan biri oldu. Grubun solisti Mick Jagger’in sansasyonel yaşantısı, hayranlık uyandıran performansı ve şarkı sözleriyle grup, savaş sonrası popüler müziğe damgasını vurdu. Grup, ‘Sympathy for the Devil’, ‘Gimme Shelter’ ve ‘Paint it Black’ gibi şarkılarıyla gençleri peşinden sürüklemişti.

Barcelona Başkanı'na resmen soruşturma! Küme düşme korkusuBarcelona Başkanı’na resmen soruşturma! Küme düşme korkusu

Bugün, 18 yıl aradan sonra yeni albümleri ‘Hackney Diamonds’ı yayınlayacak olan grup yeniden müzik dünyasının en önemli gündem maddelerinden biri haline gelmiş durumda. Bir aydır, albümde yer alan şarkıları tekli olarak yayınlayan grup, Spotify listelerinin de en üst sıralarına demir atmış durumda. Rock efsanesinin yeni albümüne Barcelona’nın ana sponsoru Spotify da kayıtsız kalmadı. Grubun simgesi olan “şehvetli dudak” El Clasico’da Barcelona’nın formasını süsleyecek. Grubun simgesinin yer aldığı formalar limitli sayıda satışa sunulacak.

Toni Kroos: Arda Güler Real Madrid’in gelecekteki liderlerindenToni Kroos: Arda Güler Real Madrid’in gelecekteki liderlerinden

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.