Toni Kroos: Arda Güler Real Madrid’in gelecekteki liderlerinden

Real Madrid’in tecrübeli orta saha oyuncusu Toni Kroos, Real Madrid'in 18 yaşındaki yıldız futbolcusu Arda Güler için övgü dolu sözler söyledi.

Spor 18 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Arda Güler Real Madrid'de övgü toplamaya devam ediyor.

Real Madrid’in 18 yaşındaki süper yeteneği Arda Güler takım arkadaşları tarafından övgü toplamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Luka Modric tarafından hakkında övgü dolu sözler duyan Arda, bu kez de Alman orta saha Toni Kroos tarafından övüldü.

İlk olarak takımın yazın gittiği ABD kampında konuşan Kroos, “Arda Güler hakkındaki ilk izlenimlerim; büyük bir yetenek, tekniği olağanüstü. Sol ayağıyla şutları mükemmel… Ona baktığınızda ‘Bunu nasıl yapmış olabilir, bu pası oraya nasıl verdi?’ diyorsunuz… Öğrenmeye de açık. Bazı 18 yaşındakiler gibi değil. İstekli. Çok zekice bir transfer olduğunu düşünüyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

Arda Güler sonunda gülebilir... SevillaArda Güler sonunda gülebilir… Sevilla

Kroos’un bu kez de İspanyol medyasında yer alan habere göre takım içinde Arda Güler’e ağabeylik yaptığı ve her antrenmanda beraber sıkça vakit geçirdiği ve ilişkilerinin sağlam olduğu belirtildi.

İspanyol basınına konuşan Kroos, Arda için “Bu adam bir çatlak, 18 yaşında bazılarımızın asla yapamayacağı şeyleri yapıyor.” dediği yazıldı. Haberin detayında ise Arda’ya övgüler yağdıran yıldız oyuncu Kroos’un onun en büyük destekçilerinden birisi olduğu, geleceğin Real Madrid’ine liderlik edecek oyunculardan biri olarak gördüğü belirtildi.

Odegaard: Real Madrid dünyanın en büyük kulübüOdegaard: Real Madrid dünyanın en büyük kulübü

ABD kampında dizinden yaşadığı sakatlığın ardından ameliyat olduktan hemen sonra sol arka adalesinde yaşadığı sorun sebebiyle 3 hafta takımdan uzak kalan Arda Güler’in, Real Madrid formasını ilk defa bu hafta Sevilla karşısında giymesi muhtemel.

Öte yandan Carlo Ancelotti’nin Arda’yı Sevilla maçında riske etmemesi durumunda, Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak Braga karşılaşmasında forma şansı verebileceği söyleniyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.