Beşiktaş derbisi öncesi Galatasaray’dan mesajlar

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Galatasaray yöneticisi Erden Timur ve Sergio Oliveira, basın mensuplarına açıklamalarda bulunarak Beşiktaş derbisini değerlendirdi.

Spor 29 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Galatasaray, Beşiktaş derbi için hazırlıklarını sürdürüyor.

Galatasaray, Beşiktaş derbisinin hazırlıklarına Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı çalışmayla devam etti. Antrenman öncesi Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur ve futbolcu Sergio Oliveira açıklamalarda bulundu. Bafetimbi Gomis krizine değinen Timur, “Olay aile içinde tatlıya bağlandı. Herkes güzel bir adım attı. Oyuncular da Gomis’i çok seviyor. Şimdiye kadar oyuncuların hepsine tek tek destek olan Gomis, her zaman onların yanında yer aldı, ağabeylik yaptı. Oyuncular da bunu dile getirdi. Böyle duygusal şeyler her zaman olabilir. Kaptanlar Muslera ve Kerem geldi. Önemli olan oyuncuların, hocanın, Gomis’in, başkanın adım atmasıydı” dedi. Timur, takımdaki aile ortamının şampiyonluğu getireceğine inandığını söyledi.

Üç büyüklerin Ali Şansalan muharebesi!Üç büyüklerin Ali Şansalan muharebesi!

Oliveira: Derbilerde sırrımız mütevazı olmak

Galatasaray’ın futbolcusu Sergio Oliveira, önlerinde 6 maç olduğunu belirterek şunları söyledi: “Şampiyonluk uzun bir yol. Şimdiye kadar iyi geldik ama bunu devam ettirmemiz gerekiyor. Önümüzdeki maçları da kazanarak ilerlememiz gerekiyor. Derbilerdeki sırrımız; ciddi, hırslı ve mütevazı olmak. Beşiktaş maçını kazanmaya hazırız.”

Florya kriz çözüm merkeziFlorya kriz çözüm merkezi

Jorge Jesus’un Süper Lig için ‘Maçlar masada kazanılmıyor’ sözlerini değerlendiren Oliveira, “Türk Ligi’nde gerçekten çok yüksek bir seviye var. Çok iyi oyun oynanıyor. Bence geliştirilebilecek şeyler de var tabii bunun yanında. İletişim, pazarlama gibi konularda biraz daha iyi olabiliriz. Çok iyi oyuncular var bu lig içinde” dedi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.